Portariuc, despre Ţurcanu: "A uitat de administrarea judeţului!"

Portariuc, despre Ţurcanu: "A uitat de administrarea judeţului!"
Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, a uitat de administrarea judeţului şi singura lui preocupare în acest moment este politica, acuză primarul Ovidiu Portariuc.

Edilul susţine că de ceva vreme ţinta de atac a şefului de la CJ a devenit viceprimarul Cosmin Andrei şi îl acuză că în ultimii doi ani a lăsat municipalitatea fără resurse financiare importante.

"Remarc preocuparea deosebită a domnului prreşedinte Ţurcanu de a se uita în ograda vecinului. De aproximativ două luni de zile tot priveşte spre Primăria Botoşani, văd că ofertează oameni pe care vrea să îi ia la Consiliul Judeţean, e interesat de formarea de majorităţi, dar se pare că a uitat de administrarea activităţii în judeţ. Judeţul se confruntă cu o situaţie deosebită. Poate domnul Ţurcanu spune botoşănenilor de ce în ultimii doi ani a diminuat la jumătate fondurile alocate de Consiliul Judeţean către municipiul Botoşani, aproximativ 15 miliarde lei vechi care s-au dus către comune din Colegiul domnului Ţurcanu, către comuna Suliţa, punând municipalitatea în imposibilitatea de a finanţa reparaţiile în şcoli, grădiniţe şi alte obiective", a spus primarul.

Ovidiu Portariuc îl acuză pe Florin Ţurcanu că prin toate acţiunile pe care le întreprinde nu doreşte altceva decât blocarea activităţii Executivului Primăriei Botoşani.

"Acum încearcă să blocheze şi activitatea Executivului. Nu ştiu care este obiectivul domniei sale politic, dar rugămintea mea este să lase lupta politică deoparte. De doi ani de zile atacă necontenit Executivul, acum ţina domniei sale este domnul viceprimar", a conchis Portariuc.
 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

În această seară începe hramul uneia dintre cele mai ”încercate” biserici din Botoșani! PROGRAMUL liturgic (Foto)

astăzi, 14:03
19

În municipiul Botoșani, credincioșii se adună în fiecare an în parohia din Parcul Tineretului. Hramul Bisericii ”Izvorul Tămăduirii” începe chiar în acea...

PNL Botoșani: Liberalii au participat la concertul „Mândru că sunt moldovean”! (foto)

astăzi, 13:57
21

Redăm mai jos integral comunicatul de presă emis de Partidul Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani:„Sub sloganul «Mândru că sunt moldovean», miercuri, 8 mai,...

Expoziția „Artele frumoase din Moldova” la Memorialul Ipotești

astăzi, 12:59
24

Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii „Mihai Eminescu”, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Botoșani, continuă seria de activități cultural...