Portariuc despre schimbarea viceprimarilor: “Și-au dat seama cei din PNL și PDL că până acum au făcut cele mai proaste alegeri”

Portariuc despre schimbarea viceprimarilor: “Și-au dat seama cei din PNL și PDL că până acum au făcut cele mai proaste alegeri”
Primarul Ovidiu Portariuc susține că atâta timp cât PNL și PDL dețin majoritatea în Consiliul Local, orice mișcare este posibilă.

Acesta spune că dacă vor fi schimbați viceprimarii, mai rău ca până acum nu are cum să fie.

E posibil orice. De un an și jumătate Alianța Răului face ce vrea în Botoșani, mai puțin administrație și mai puțin lucruri pentru oameni. Nu am înțeles niciodată războiul politic și dorința de a face mereu lucruri împotriva Executivului Primăriei și a primarului. Mai rău decât a fost până în prezent cu viceprimarii Eugen Țurcanu și Cătălina Lupașcu nu cred să fie. Probabil s-au lămurit și cei din PNL și PDL că au făcut cele mai proaste alegeri și mai încearcă încă o dată. Nu pot să mă opun, au majoritatea, eu voi merge în continuare cu proiectele pentru municipiu, a declarat edilul șef al municipiului.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
17

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
17

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
36

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...