Portariuc, despre o viitoare alianta PNL-PDL: "Vor incerca sa faca diverse combinatii politice sa isi protejeze interesele, directori, afaceri, firme"

Primarul Ovidiu Portariuc nu a dorit sa faca prea multe comentarii in ceea ce priveste o eventuala schimbare la conducerea Primariei, daca USL se va rupe, respectiv schimbarea viceprimarului Cosmin Andrei.

Edilul-sef al municipiului a facut totusi un apel la oamenii politici sa dea dovada de luciditate.

"Nu m-as grabi sa fac niciun fel de scenariu, eu imi mentin speranta intr-o ultima incercare de a salva aceasta constructie chiar daca in prezent, in Consiliul Local, ne aflam vizibil in contradictie cu o alianta PNL-PDL. Nu m-as grabi cu a face scenarii, le recomand si colegilor din PNL si PDL multa prudenta si luciditate. Sper la mintea romanului cea de pe urma si sa isi dea seama ca au gresit. E omeneste, orice om greseste, dar sa isi dea seama de acest lucru", a declarat Ovidiu Portariuc.

Portariuc a mentionat ca in cazul in care totusi liberalii se vor dezice de USL, caz in care vor trebui sa isi asume toate consecintele, urmatorul pas pe care il vor face acestia este de a incerca sa oficializeze public relatia cu PDL si "vor incerca sa faca diverse combinatii politice sa isi protejeze interesele, directori, afaceri, firme".

Primarul a mai spus ca va veni in fata consilierilor locali si le va explica ca au ajuns pe functii avand mandat din partea cetatenilor si "vor trebui sa aleaga daca sustin alianta raului PNL-PDL" sau se alatura Executivului Primariei pentru a duce la indeplinire proiectele asumate in fata cetatenilor.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod portocaliu de vreme severă în județul Botoșani, anunțul meteorologilor!

astăzi, 10:16

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un cod portocaliu de vreme severă valabil de duminică, 29 septembrie, până luni, 30 septembrie, ora 10:00. Zonele afectate sunt Mold...

Accident grav într-o comună din Botoșani, patru persoane au ajuns la spital! (foto)

astăzi, 09:08

Patru persoane, cu vârste între 59 și 66 de ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă dimineață, în localitatea Blândești. &...

Cetățenii de pretutindeni sunt așteptați la Sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași, care este programul hramului!

astăzi, 08:41

Anul acesta, alături de sfintele moaște ale Sfintei Cuvioasei Parascheva vor fi aduse, de la Mănăstirea „Sfântul Pavel” din Muntele Athos, și sfintele moaște ale Sfântulu...