Ponta: Ungureanu a inceput un lucru bun la ANAF

Ponta: Ungureanu a inceput un lucru bun la ANAF
Noul presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), numit de fostul Guvern Ungureanu, va fi mentinut in functie daca indeplineste criteriile de performanta, a declarat premierul Victor Ponta la emisiunea "Dupa 20 de ani" la PRO TV.

"Cred ca fostul premier Ungureanu a inceput un lucru bun la ANAF, printr-un proces de reducere a evaziunii fiscale si de colectare mai buna a veniturilor la buget, motiv pentru care noul sef ANAF ramane in functie daca va indeplini aceste criterii de performanta", a spus Ponta.

La jumatatea lunii aprilie, Sorin Blejnar a fost revocat de la conducerea ANAF pentru neindeplinirea tintei impuse de fostul premier Ungureanu, de colectare in doua luni a unor venituri suplimentare de 1,5% din PIB prin combaterea evaziunii fiscale, si inlocuit cu Serban Pop.

Pop a mai lucrat in conducerea institutiei pentru un an, ca vicepresedinte in mandatul Guvernului Tariceanu, dupa ce ocupat si postul de director de cabinet al ministrului Finantelor Mihai Tanasescu, in Guvernul Nastase.

Dupa plecarea lui Tanasescu din postul de ministru al Finantelor, odata cu predarea de catre PSD a guvernarii, Serban Pop a lucrat ca avocat in cabinet individual.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
67

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
84

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
29

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...