PONTA: "Unul a ajuns vicepresedinte PD-L, unuia i s-a dat vama din Botosani"

PONTA: "Unul a ajuns vicepresedinte PD-L, unuia i s-a dat vama din Botosani"

 VICTOR PONTA  realitatea.net

Presedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, a explicat declaratiile facute in cursul zilei de miercuri, din care reiesea ca ar fi oferit ceva parlamentarilor Puterii, pentru a vota motiunea de cenzura.

Ponta declarase ca a avut discutii cu mai multe persoane, care i-au strans mana si "au primit ceea ce trebuia". Insa, miercuri seara, la Realitatea TV, Ponta a declarat ca deputatul PD-L Gelu Visan, care l-a acuzat de oferirea de mita unor parlamentari, a inteles gresit.

"Am spus foarte clar. Mi-au strans mana si au spus ca voteaza pentru tara. Intre timp, unul a ajuns vicepresedinte PD-L, unuia i s-a dat vama din Botosani, altuia i s-a semnat contractul de IT", a explicat Ponta.

Presedintele PSD a adaugat ca nu i se pare corect sa povesteasca ce a discutat cu o alta persoana in biroul sau, insa ca are impresia ca a fost tras pe sfoara.

"Eu incep sa am impresia ca am fost trasi pe sfoara. Am vorbit si cu Dl. Antonescu (Crin Antonescu, presedintele PNL - n.r.) si cei mai multi au vorbit si cu el. Cred ca cei mai multi au vorbit cu noi si pe urma s-au dus la PD-L, au spus ca au vorbit cu noi si au intrebat ce li se da, ca altfel voteaza", a comentat Ponta.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
355

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
495

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
616

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...