Ponta, mesaj pentru Turcanu: "Ne luam Botosaniul inapoi"!

Conducerea PSD s-a reunit, joi, in cadrul Comitetului Executiv National (CExN). In cadrul sedintei, presedintele social-democrat, Victor Ponta, ar fi adus critici dure la adresa organizatiei PSD Bucuresti pentru rezultatele obtinute la alegerile europarlamentare si a declarat ca nu crede ca o va lasa pe Ecaterina Andronescu sa plece in Parlamentul European, adaugand ca, de bucurie, Victor Negrescu, aflat pe locul 17 al listei PSD-UNPR-PC, "se va imbata in seara asta", scrie mondonews.ro.

"Am auzit ca domnul Antonescu nu mai vrea sa pastram alianta in teritoriu si fiecare trebuie sa incerce sa-si faca o majoritate. Nu le-am pus conditii ca nu stiu fiecare situatie in parte. USL… cred ca a omorat-o domnul Antonescu de tot. (...) Dupa mariajul PNL-PDL sigur ca USL nu mai exista. Daca la Congresul PNL se va decide sa se refaca USL-ul suntem disponibili dar la modul serios e greu de crezut. Nu poti sa fii si in USL si in Alianta DA", a spus Ponta.

Liderul PSD a mai spus ca o sa candideze la presedintie, pentru a asigura un program USD: "Daca avem un presedinte care sa sprijine programul USD, il vom sprijini, daca nu sigur ca o sa candidez eu".

Victor Ponta a atras atentia si asupra judetelor unde pana acum au castigat liberalii, numarand printre acestea si Botosaniul.

"Toate organizatiile isi fac analiza, vedem ce a mers bine, ce nu, ne pregatim de urmatoarele confruntari, prezidentialele si alegerile locale din 2016. Rezultatele de duminica ne dau un mesaj despre zonele pe care le putem castiga in 2016. Ne luam inapoi si Botosaniul si Neamtul si multe alte zone. PNL-PDL nu, nu este o amenintare. O fuziune intre domnul Blaga si Antonescu nu poate fi un pericol pentru nimeni. Cred ca e in regula, e foarte bine. Domnul Antonescu lupta cu baronii si a inceput cu Uioreanu. Nu mai e Basescu e Antonescu acum", a declarat Ponta.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânărul fermier din Botoșani care duce mai departe tradiția familiei: ”Pasiunea a venit de la bunicul meu, un respectat inginer!” (Foto)

astăzi, 09:04

Tânărul provine dintr-o familie de agricultori. Bunicul său a fost inginer agronom, tatăl, chiar dacă este profesor de sport, la bază a fost tehnician veterinar, iar Gabi a studiat Agricult...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (322)

astăzi, 08:31

NICOLAE BRĂDĂŢEANU despre cum a ajuns la epigramă Am să răspund ghidându-mă după volumul tău  „Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra… cărţilor epigr...

Calendar ortodox, 6 octombrie: Sfântul Apostol Toma; Sf. Mc. Erotiida

astăzi, 08:00

Sfântul Apostol Toma, numit şi Geamănul, era din Galileea şi a fost unul dintre cei 12 Apostoli ai Mântuitorului Iisus Hristos. Înainte de a fi ucenic al Domnului, fusese pescar. ...