Ponta: Măcar să trecem în Constituţie că nu pot fi premieri pisicii, porcii şi alte animale

Ponta: Măcar să trecem în Constituţie că nu pot fi premieri pisicii, porcii şi alte animale
Premierul Ponta a spus marţi seară că cei de la USL ar fi bine să treacă în noua Constituţie că preşedintele nu poate desemna prim-miniştrii porcii sau pisicii, iar în noua lege fundamentală să fie precizate explicit "speciile din rândul cărora se pot alege premierii".
 
Moderatorul unei emisiuni TV şi-a exprimat speranţa ca în cadrul revizuirii Constituţiei să se specifice că preşedintele nu poate refuza să-l desemneze "pe nu ştiu cine, că i se pare că ar fi vreun animal, sau porc". "Măcar să trecem în Constituţie că nu pot fi desemnaţi pisicii, porcii şi alte...", a replicat Ponta, la Antena 3.
 
Crin Antonescu a continuat ironiile: "Câteva feluri de animale. Să precizăm...". "Să precizăm speciile din rândul cărora se pot alege premierii", a revenit şi Ponta. Realizatorul a mai întrebat dacă "buldogii merg" pentru a fi desemnaţi premieri. "Ce buldogi, pechinezi, dacă ne gândim la aceeaşi persoană", a replicat Ponta ironic, adăugând apoi că nu trebuie desemnaţi nici foştii şefi de servicii secrete, " ăştia care apără dreapta acuma şi privaţii".

Înainte de a fi desemnat premier, în timpul campaniei electorale, Traian Băsescu a spus că el nu poate "înghiţi porci" şi desemna premier pe cineva care nu-l consideră potrivit, iar pe Ponta l-a numit "pisoi". Ulterior, premierul l-a asigurat în acelaşi ton că după 9 decembrie, Băsescu va înghiţi "şi porci, şi pisici şi câini" şi va desemna prim-ministru pe cel desemnat de câştigătorii alegerilor.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități de prevenție organizate de polițiștii din Botoșani în „Săptămâna prevenirii criminalității”!

astăzi, 15:14
11

Prin activitățile desfășurate, organizatorii își propun ca mesajul lor să ajungă la cât mai mulți cetățeni, în scopul de a conștientiza atât necesitatea adoptării u...

Ce presupune programul pentru dotarea fiecărei școli din municipiul Botoșani, proiect european câștigat de administrația Cosmin Andrei (Video)

astăzi, 14:01
48

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a anunțat că în urma câștigării proiectului cu fonduri europene în domeniul educației prin Planul Național de Redresare și Rezil...

Ce se întâmplă dacă aparatele de reciclare nu funcționează, declarația ministrului Mediului!

astăzi, 13:26
92

Potrivit Hotărârii de Guvern 1.074/2021, magazinele sunt obligate să ofere posibilitatea consumatorilor să returneze ambalajul SGR pentru a primi înapoi valoarea garanției, indiferent ...