Ponta îşi mută biroul de la Palatul Victoria la Ministerul Apărării Naţionale, cu "pază militară"!

Ponta îşi mută biroul de la Palatul Victoria la Ministerul Apărării Naţionale, cu "pază militară"!
Premierul Victor Ponta a anunţat, aseară, că, după scandalul baronului de Mehedinţi, Adrian Duicu, în care procurorii susţin că se făcea trafic de influenţă din biroul lui de la Palatul Victoria, a decis să-şi mute biroul la Ministerul Apărării Naţionale.
 
"De azi dimineaţă (luni dimineata, n.red.) mi-am mutat biroul. Am un birou la Ministerul Apărării Naţionale, că e mai sigur, e minister militarizat. Orice institutie a statului poate să primească cine a fost la mine, cât a stat...", a precizat premierul, citat de Gandul.info.

"Totul a fost o simplă bombă de presă. N-a existat o intervenţie la mine" a susţinut luni seara Victor Ponta, prezent fiind în studioul televiziunii România TV. Mai mult, Ponta a declarat că i s-a făcut o "înscenare de presă", făcând referire la articolul din gândul.info, care a publicat în premieră faptul că în dosarul de corupţie în care şeful Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, şi şeful poliţiei judeţene, Constantin Ponea, au fost arestaţi preventiv, apare numele premierului Victor Ponta şi că procurorii DNA susţin că Adrian Duicu a făcut trafic de influenţă chiar în cabinetul premierului din Palatul Victoria. Gândul a publicat atât informaţii din referatul procurorilor, cât şi motivarea judecătorului Curţii de Apel Bucureşti care susţineau acelaşi lucru: traficul de influenţă s-a făcut de la Palatul Victoria.

"Mi-au cerut toţi băsiştii demisia că a apărut pe site la Gândul ce am făcut. DNA n-are nicio treabă cu asta", a susţinut Victor Ponta, ignorând documentele oficiale.

Premierul a adăugat că se aşteaptă "de la o înscenare de la Traian Băsescu" până la alegerile prezidenţiale din această toamnă. De asemenea, el a lăsat de înţeles că a întrebat la DNA dacă au informaţii că Duicu s-a întâlnit la el în birou cu şeful Poliţiei, iar aceştia au răspuns că aşa a spus Duicu într-o discuţie telefonică.

"Dacă sun din emisiune şi spun că sunt cu Băsescu, sunt la Băsescu? Duicu nu a fost la mine în birou", a subliniat Ponta.

Citeste AICI dovezile prezentate de gandul.info, despre traficul de influenta

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Locuitorii din Roșiori rămân astăzi fără apă până la ora 21:00!

astăzi, 15:14
2

Din cauza a două avarii depistate în dimineața zilei de 18 mai 2024 pe conducta din oțel, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a sistat furnizarea apei către utilizatorii din localitatea Roșior...

Concursul „Prietenii pompierilor” și-a desemnat câștigătorii! (Foto)

astăzi, 14:34
36

Concursul „Prietenii Pompierilor” este destinat elevilor din învățământul gimnazial și este organizat în scopul dezvoltării capacității de înțelegere și ap...

Doliu la Școala „Mihai Eminescu Ipotești: o profesoară dedicată Educației a trecut la cele veșnice!

astăzi, 13:35
216

Maricica Hluscu și-a dedicat mai bine de jumătate din viață Educației, în calitate de profesor și secretară a Școlii „Mihai Eminescu” Ipotești. Astăzi a fost înmorm&a...