Ponta: In acest moment, in Romania NU exista Opozitie!

Ponta: In acest moment, in Romania NU exista Opozitie!
Premierul Victor Ponta a declarat ca in prezent nu exista Opozitie, iar presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca nu se va implica in formarea unei alte majoritati parlamentare.

Dupa trei ani de la preluarea guvernarii, Victor Ponta sustine ca in acest moment nu exista Opozitie si ca nu se teme de introducerea unei motiuni de cenzura deoarece Guvernul are o majoritate stabila in Parlament.

"Realitatea este urmatoarea: in acest moment, si o spun cu toata raspunderea si nu stiu daca se supara sau nu colegii mei, nu exista Opozitie. Prin Opozitie eu inteleg o alternativa. Exista Opozitie in sensul ca cineva ne cearta tot timpul, dar nu exista o alternativa. Exista, e bun sau e rau, Guvernul Ponta, in partea cealalta nu exista nimic", a declarat Ponta.

Premierul a vorbit si despre relatia sa cu presedintele Klaus Iohannis, afirmand ca s-a intrat intr-o stare de normalitate si ca, chiar daca nu sunt intotdeauna de acord, pot gasi lucrurile comune fara sa-si dea in cap.

"In repetate randuri, domnul Iohannis a anuntat foarte clar un lucru care, de fapt, e in fisa postului, in Constitutie. A spus foarte clar: 'Eu nu ma ocup de facut majoritati, eu nu ma ocup de negocieri intre partide. Daca exista o alta majoritate, sigur, o sa numesc prim-ministrul'. Deci, am toate motivele, pana astazi, din ce am vazut in aceste, iata, sunt cinci luni de mandat, sa cred ca domnul Iohannis isi va respecta fisa postului constitutional si atributiile", a spus premierul.

Victor Ponta a definit relatia sa cu presedintele Iohannis ca fiind una foarte buna.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
223

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
205

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
299

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...