Ponta face poante: Stiti cine-i Flutur? Ala care omora gainile oamenilor

Ponta face poante: Stiti cine-i Flutur? Ala care omora gainile oamenilor
Premierul Victor Ponta l-a ironizat, miercuri seara, pe democrat-liberalul Gheorghe Flutur, care a acuzat Guvernul si USL ca pun in practica regiunile lui Octav Cozmanca, "trasate artificial cu creionul bont".

 Prim-ministrul a respins aceste afirmatii ale senatorului PDL, despre care a spus ca se "vrea si el sef de regiune".

 "Am vazut o declaratie a domnului Flutur. Stiti cine-i Flutur?! Ala care omora gainile oamenilor din batatura (cand era ministru al Agriculturii in perioada isteriei legate de gripa aviara - n.red.) si care se vrea si el sef de regiune! Si a zis `este inadmisibil ca USL sa mearga cu aceste regiuni ale lui Cozmanca, comuniste`.

Eu, stand mai bine cu memoria, si in primul rand cu obrazul, decat domnul Flutur, m-am dus din nou la Monitorul Oficial. Stiti cand au fost infiintate aceste opt regiuni de dezvoltare. In 1998", a precizat Ponta, invitat la Antena3, indemnandu-l pe seful PDL Suceava sa vorbeasca despre un subiect abia dupa ce se documenteaza.

 In aprilie, secretarul general al PDL sustinuse ca USL nu tine cont de populatie in ceea ce priveste procesul de regionalizare si ca pune in practica "regiunile lui Octav Cozmanca", "trasate artificial cu creionul bont", ignorand regiuni istorice precum Bucovina.

 "Nu vad la USL nicio preocupare ca prin regionalizare sau reorganizare administrativa populatia sa poata beneficia de servicii mai bune si mai ieftine, de exemplu. Atunci se pune intrebarea: De ce si pentru cine vrea USL regionalizare? Cum nu din grija pentru populatie vrea USL sa faca regiuni, nu e de mirare ca nu se consulta cu cei care, in mod normal, ar trebui sa fie beneficiarii regionalizarii", a transmis atunci Flutur, potrivit unui comunicat de presa.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi pentru proprietarii de apartamente, ce obligații au până la finalul anului!

astăzi, 18:04
39

În cazul românilor care nu își permit să cumpere, respectiv să monteze repartitoare de căldură, vor primi ajutor de a stat până la finalul lunii august 2024. Conform ANRE...

Polițiștii rutieri din Botoșani, și în acest week-end pe urmele șoferilor „certați” cu legea!

astăzi, 17:18
26

În cadrul activităților desfășurate au fost organizate cinci filtre rutiere, fiind controlate 122 de autovehicule și efectuate 54 de testări alcoolscopice, iar în urma neregulilor co...

Rapid - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:47
32

Rapid și FCSB se întâlnesc în această seară în ultima etapă a play-off-ului SuperligiiVerifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Derby-ul din a...