Ponta, despre problemele de la Antene: Niste jurnalisti extraordinari, o sa mai particip la emisiuni

Ponta, despre problemele de la Antene: Niste jurnalisti extraordinari, o sa mai particip la emisiuni
Prim-ministrul Victor Ponta a spus despre jurnalistul Antenei 3, Mihai Gadea, si despre colegii sai ca sunt "niste jurnalisti extraordinar de buni", in contextul in care acestia au fost audiati, joi, la DNA.    

Prezent joi, la Sibiu, premierul Ponta a fost intrebat in legatura cu situatia postului de televiziune, care a fost pus sub urmarire penala: "Nu am voie sa vorbesc despre anchete penale in desfasurare".    

"Ii consider si pe domnul Gadea si pe ceilalti niste jurnalisti extraordinar de buni si o sa particip in continuare si la emisiuni", a precizat Victor Ponta, citat de ziare.com.    

Intrebat si daca va participa la raliul de la Sibiu, din perioada 25-27 iulie, prim-ministrul a raspuns: "In fiecare zi as dor sa particip la raliuri, cand scap de functia asta de prim-ministru".    

Postul de televiziune Antena 3, reprezentat de directorul Mihai Gadea, a fost pus sub urmarire penala in dosarul in care Sorin Alexandrescu este acuzat ca l-a santajat pe administratorul RDS&RCS.    

Astfel, procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus extinderea cercetarilor si inceperea urmaririi penale fata de persoana juridica S.C. ANTENA 3 S.A. in sarcina careia s-a retinut complicitate la infractiunea de santaj.  

 Presa a anuntat pe surse ca si Mihai Gadea si Mugur Ciuvica au fost pusi sub invinuire in acelasi dosar, fiind acuzati tot de complicitate la santaj.    

Totusi, pentru ca cei doi au venit neinsotiti de avocat la DNA, nu li s-a putut aduce la cunostinta faptul ca sunt invinuiti. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lecția de viață a afaceriștilor cu magazin în Botoșani: ”Frații noștri mai mici s-au sacrificat pentru ca noi să putem face o facultate!”

astăzi, 10:11
49

Firma Dedeman a fost ridicată de doi frați, Dragoș și Adrian Pavăl, născuți într-un sătuc din județul Suceava. Dragoș, cel mai mare dintre frați, a fost îndemnat să meargă la ...

Elev din Botoșani, Medalie de Aur la Olimpiada Națională de Limbi Clasice!

astăzi, 09:09
96

S-au calificat 302 elevi din 36 de județe ale țării.Printre participanți au fost și elevi din Botoșani care au reușit performanțe remarcabile.Astfel, Yanis-Andrei Cazaciuc, elev în c...

Floriile şi Săptămâna Sfintelor Pătimiri ale Domnului

astăzi, 08:31
46

Astăzi se încheie perioada Postului Mare propriu-zis, însă postirea noastră nu se termină, ci creşte în asprime şi intensitate în Săptămâna Sfintelor Pătimiri. P...