Ponta catre Dragnea, la Sculeni: Eu nu ma mai urc in barca cu tine!

Ponta catre Dragnea, la Sculeni: Eu nu ma mai urc in barca cu tine!
Victor Ponta, aflat la punctul de granita Sculeni alaturi de Liviu Dragnea, i-a spus acestuia din urma, glumind, ca nu se mai urca cu el in barca, dupa episodul din Teleorman, judet puternic afectat de inundatii saptamana trecuta.

Vicepremierul i-a sugerat lui Ponta sa vorbeasca si despre regularizarea Prutului, iar seful Guvernului a replicat ca trebuie sa se limiteze doar la regularizare, pentru ca nu se mai urca in barca cu el, relateaza Mediafax.

"Eu nu ma mai urc in barca cu tine. Daca vrei, regularizam Prutul, dar atat!", i-a spus Ponta lui Liviu Dragnea, care a replicat: "Cu mine in barca este bine, cu altcineva nu e bine".

Reporterii au intrebat daca persoana cu care "nu e bine" in barca este ministrul delegat pentru Ape, Doina Pana, premierul raspunzand: "Nu fiti rai, ca trebuie sa ii explic lui Iurie cum e cu...".

"In Romania, nu e bine sa te urci in barci sau in vapoare, dar vapoare nu mai avem, iar barcile le ia presa si te critica", i-a spus Ponta premierului moldovean Iurie Leanca.

Victor Ponta a mers saptamana trecuta, alaturi de Liviu Dragnea si Doina Pana, in comuna Beiu din judetul Teleorman, pentru a vedea zonele inundate si pentru a sta de vorba cu localnicii.

Premierul a fost criticat ca a mers cu o barca pneumatica, trasa de sase angajati ISU, iar presa a relatat ca Ponta i s-ar fi adresat cu formula "fa" Doinei Pana.

Atat Ponta, cat si ministrul delegat pentru Ape, au negat aceasta informatie, spunand ca prim-ministrul i-a spus, de fapt, "mai".

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

38 de ani de la dezastrul de la Cernobâl. La Botoșani ”bate-un vânt ciudat…” (Foto)

astăzi, 14:26
192

Pe 26 aprilie 1986, la ora 01:23 noaptea, cel de-al patrulea reactor al centralei nucleare a explodat. O explozile care a degajat emisii puternic radioactive, nori întregi începând c...

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
391

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
282

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...