Ponta: Basescu ori minte, ori e nebun. Nu dau doi bani pe ce va face

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, ca i-a cerut presedintelui Traian Basescu, printr-o adresa, putin dupa ora 20:00, sa mute ceremonia de investire joi dimineata, intre orele 09:00 - 12:00, "cand se trezeste el". Totodata, acesta s-a referit si la "informarile SRI" vizavi de Darius Valcov.

"In urma cu cinci minute i-am trimis lui Traian Basescu o adresa oficiala ca maine dimineata, intre 9:00 si 12:00, cand se trezeste, sa puna ceremonia, la care voi participa", a declarat premierul Victor Ponta, la Romania TV.

"Merg si ne vedem de treaba; el isi poate vedea de circ, eu de guvernare", a completat seful Executivului.

Vorbind despre cele intamplate miercuri seara la Cotroceni, cand ceremonia de investire a lui Darius Valcov ca ministru al Bugetului a fost amanata, si despre declaratiile ulterioare ale presedintelui, Victor Ponta a spus: "nu dau doi bani pe ce va face Traian Basescu. Mi se pare atat de ipocrit... Dupa ce ma injuri in fiecare zi la TV, sa te dai ofensat ca de ce nu vine premierul...".

Referitor la afirmatiile presedintelui, cum ca premierul s-ar fi "eschivat", anuntand in ultima clipa ca nu poate participa la eveniment, Ponta a declarat:

"Basescu ori minte, ori e nebun. I-am trimis in scris, sub semnatura, de doua ori nominalizarea lui Darius Valcov".

In ceea ce priveste "persoana controversata" a lui Valcov, dupa cum s-a exprimat chiar Traian Basescu miercuri seara, premierul a replicat: "nu stiu ce considera Traian Basescu dubios din activitatea lui Valcov, pentru ca era primar sustinut de el".
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vești proaste pentru o categorie de șoferi fumători: Ce nu au voie să facă la volan!

astăzi, 13:16

Conform legii, fumatul este interzis în mașinile de serviciu și în vehiculele destinate transportului public. Dacă șoferul este prins fumând în timp ce conduce o mașină d...

A plătit 1000 de euro pentru un loc de muncă, dar a primit un document fals!

astăzi, 11:45

În cursul zilei de vineri, 11 octombrie a.c., în jurul orelor 18.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca-I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor ...

Județul Botoșani, exemplu de bune practici la nivel european! (foto)

astăzi, 11:18

Botoșani a fost singurul județ din Moldova care a avut reprezentare la nivel de Consiliu Județean și care a prezentat două modele de bune practici în cadrul celui mai important eveniment eu...