Ponta are deja 3 nume pentru REMANIERE - Uite cine sunt cei vizati

Ponta are deja 3 nume pentru REMANIERE - Uite cine sunt cei vizati
Potrivit unor surse Realitatea TV, premierul Victor Ponta ar urma sa remanieze trei dintre membrii Guvernului: doi liberali si un social-democrat.

Conform Realitatea TV, ar urma sa fie remaniati ministrul Sanatatii, liberalul Eugen Nicolaescu, ministrul Industriei si Comertului, Varujan Vosganian, si ministrul delegat pentru Energie, social-democratul Constantin Nita.

Tensiuni intre Ponta si Nicolaescu

In ultimele luni, Victor Ponta l-a criticat public pe Eugen Nicolaescu, in special in urma anuntului ministrului ca intentioneaza sa reorganizeze sistemul prin desfiintarea caselor de sanatate judetene, dar si directiile judetene de sanatate.

"Domnul ministru Nicolaescu vrea sa faca niste reorganizari. Evident ca domnia sa ar vrea sa mai economiseasca niste bani, dar intai trebuia sa vorbeasca cu dumneavoastra si macar sa va informeze de ceea ce face", a spus premierul in urma cu o luna, in fata sefilor de consilii judetene.

Nicolaescu a fost pus la zid si de vicepremierul Liviu Dragnea. Social-democratul l-a criticat pe ministru pentru declaratiile legate de trecerea unor spitale in subordinea autoritatilor locale si de finantare a spitalelor private, afirmand ca astfel de proiecte "majore" ar trebui, inainte de a fi anuntate public, discutate mai intai in guvern sau "macar cu primul ministru".

Contre intre Ponta si Vosganian

Vosganian s-a declarat nemultumit de modul in care au fost impartite atributiile in Cabinetul Ponta intre PNL si PSD. Iesirile publice ale ministrului liberal Varujan Vosganian i-au iritat pe social-democrati. Premierul Victor Ponta a afirmat ca, daca cuiva nu-i place in Guvernul sau, este liber sa plece.

PDL i-a cerut, pe 14 aprilie, lui Ponta demiterea ministrilor Nita, Vosganian, Chitoiu si Voinea

PDL ii cere premierului Victor Ponta demiterea ministrilor Constantin Nita, Varujan Vosganian, Daniel Chitoiu si Liviu Voinea, a declarat prim-vicepresedintele PDL Andreea Paul, care a criticat "scandalul si balbele" din cazul mutarii sediilor Transgaz si Romgaz de la Medias la Bucuresti.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
60

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
112

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...

Medic din Botoșani, despre cum putem preveni o problemă pentru a evita complicațiile grave! (Foto)

astăzi, 07:17
240

Este vorba despre amigdalita cronică cu cazeum.În primul rând, dr. Diana Anca Sauciuc, medic specialist ORL din Botoșani, explică diagnosticul de amigdalită cronică: ”Este o...