Pompierii, politisii si medicii, pusi pe drum de o femeie care si-a incendiat apartamentul - FOTO

Pompierii, politisii si medicii, pusi pe drum de o femeie care si-a incendiat apartamentul - FOTO
O femeie in varsta de 55 de ani si-a speriat, sambata, vecinii si a pus in alerta politistii, pompierii si un echipaj de la Serviciul Judetean de Ambulanta, dupa ce si-a incendiat locuinta.

Aceasta locuiente singura intr-un apartament de pe strada Colonel Tomoroveanu si dupa ce a bagat mai multe cartoane si bucati de placaj in casa, le-a dat foc.

Femeia este cunoscuta cu probleme psihice, iar cand au vazut ca iese fum pe geam, vecinii au sunat repede la 112. Un echipaj de la ISU Botosani a ajuns imediat la fata locului si a reusit sa stinga focul.

Dupa un timp, vecinii au cerut sa vina si un echipaj de la Ambulanta, pentru a o transporta pe femeie la Sectia de Psihiatrie.

















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
327

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
465

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
591

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...