Pompierii botosaneni, solicitati sa scoata cadavrul unei femei dintr-o fantana

Pompierii botosaneni, solicitati sa scoata cadavrul unei femei dintr-o fantana
Momente dificile pentru pompierii botosaneni dupa ce, joi, au fost solicitati sa scoata cadavrul unei femei dintr-o fantana, dar si sa intervina intr-un accident rutier, pentru a preveni izbucnirea unui incendiu la locul producerii evenimentului.

Joi, in jurul orei 18.30, pompierii din Dorohoi au fost solicitati sa scoata cadavrul unei femei dintr-o fantana de pe raza comunei Cristinesti.

Virginia A., in varsta de 77 de ani, nu mai fusese zarita de vecini de cateva zile. Joi dupa-amiaza, aceasta a fost descoperita in fantana din curtea casei, adanca de peste 7 metri.

Unul dintre pompieri a coborat in fantana cu ajutorul corzilor, a legat victima cu o cordite, dupa care, ajutat de alti 5 subofiteri, a scos-o la suprafata. Interventia a durat mai putin de 15 minute.

Cu doar jumatate de ora mai devreme, in muncipiul Botosani, un cetatean a solicitat interventia pompierilor pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe terenul de langa baza sportiva de pe strada Pacea.

Cand cele doua echipaje de pompieri au ajuns la fata locului ardeau mai multe deseuri din lemn si furaje. Incendiul a fost stins in mai putin de 20 de minute, fiind astfel protejate de foc bunuri materiale in valoare de 300.000 de lei. Flacarile au distrus 1,5 tone de furaje si 1 m.c. deseuri din lemn, pagubele fiind estimate la 250 lei.

Incendiul a fost generat cel mai probabil de cativa copii care s-au jucat cu chibriturile in propierea gardului bazei sportive si in interiorul acesteia.

Pompierii au fost solicitati si cateva ore mai tarziu, in cazul unui accident rutier.

"Astfel, in jurul orei 23.00, un echipaj al Statiei de Interventie pentru Asistenta Medicala de Urgenta si Descarcerare (SIAMUD), apartinand Detasamentului de Pompieri Botosani, a actionat pentru inlaturarea pericolului de incendiu in cazul unui accident rutier produs pe DJ 208 C, pe raza localitatii Oraseni Vale", mentioneaza plutonier Dorina Lupu, ofiter relatii publice in cadrul IJSU Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
188

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
243

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
863

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...