Pompierii botoșăneni au participat la „Let's Do It România”

Pompierii botoșăneni au participat la „Let's Do It România”

Pet-uri, ambalaje din plastic şi hârtie, cutii, sticle şi alte resturi menajere, aruncate la întâmplare, au fost strânse de pompierii botoșăneni în urma participării la “Ziua Națională de Curățenie”. Acțiunea s-a desfășurat astăzi, în zona pădurilor Lebăda, Gorovei și gării  Săveni. 

Pompierii au răspuns astfel invitației Gărzii Naționale de Mediu - Comisariatul Botoșani, care derulează acest proiect la nivel local, și împreună cu alți voluntari, au dorit să tragă un semnal de alarmă cu privire la protejarea naturii și păstrarea unui mediu curat și sănătos.

Zonele în care s-au deplasat pompierii au fost ecologizate, iar gunoaiele găsite au fost adunate şi depozitate în saci de unică folosinţă.  

Participarea pompierilor la această activitate a avut ca scop și promovarea acțiunilor bazate pe spirit civic și voluntariat, aceștia participând la toate campaniile dedicate mediului înconjurător.

„Curățenie în toată țara, într-o singură zi”- este motto-ul sub care s-au desfăşurat, anul acesta, acțiunile de ecologizare.

(Comunicat de presă)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

astăzi, 11:08
14

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, aflat în arest preventiv din luna ianuarie a acestui an pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un f...

Anunț important de la Tribunalul Botoșani pentru candidații la CJ!

astăzi, 10:51
59

Tribunalul Botoșani înștiințează candidații care și-au anunțat intenția de a candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, dar și pentru consilieri...

Poeți în dialog la Memorialul Ipotești: Paul Aretzu – Dumitru Augustin Doman

astăzi, 10:36
20

Pentru lecturi și discuții, sunt invitați poeții Paul Aretzu și Dumitru Augustin Doman. Evenimentul va avea loc marți, 23 aprilie 2024, începând cu ora 10.00, la Colegiul Național &...