Pompier cercetat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar după ce s-a izbit cu maşina într-un stâlp!

Pompier cercetat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar după ce s-a izbit cu maşina într-un stâlp!
Un pompier din Botoşani, încadrat la Detaşamentul Vatra Dornei, va fi cercetat de  Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar, după ce, beat fiind, a produs un accident rutier!

Doi subofiţeri pompieri încadraţi la Detaşamentul Vatra Dornei au fost răniţi într-un accident rutier provocat de unul dintre ei, care conducea în stare avansată de ebrietate un autoturism. Accidentul s-a produs miercuri, în jurul orei 14.30, pe DN 17, în municipiul Vatra Dornei, iar cei doi se aflau în afara serviciului.

Florin Ungureanu, în vârstă de 23 de ani, domiciliat în comuna Pomârla, judeţul Botoşani, conducea un autoturism Skoda, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune frontală cu un stâlp de electricitate.

Din ancheta poliţiştilor rutieri rezultă că accidentul s-a produs pe fondul vitezei şi al consumului de alcool. În urma impactului, şoferul şi pasagerul din dreapta sa, Luca Ştefăneaca, în vârstă de 42 de ani, domiciliat în Vatra Dornei, au fost răniţi uşor.

Tânărul în vârstă de 23 de ani care se afla la volan a fost verificat cu etilotestul, rezultând că avea o concentraţie de 0,82 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Acestuia i s-au recoltat ulterior şi probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Poliţiştii de la Biroul Rutier Vatra Dornei au întocmit dosar penal pe numele şoferului băut şi, având în vederea calitatea acestuia, urmează a fi sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar Iaşi, scrie monitorulsv.ro.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Invitație la Festivalul Filmului European. ”Botoșaniul este o perlă de efervescență culturală!”

astăzi, 15:16
35

Pentru al doilea an consecutiv la Botoșani, Festivalul Filmului European, organizat de Institutul Cultural Român împreună cu Primăria Municipiului Botoșani, aduce filme europene de ref...

Fată de 14 ani, din Botoșani, căutată de Poliție. Are păr roșcat și poartă o geacă neagră!

astăzi, 13:43
151

Claudia a părăsit domiciliul joi, 9 mai 2024, în jurul orei 14:00, iar până în prezent nu a revenit și nici nu și-a contactat familia.Guriuc Claudia Elena are 1,60 m î...

(A) Primăria și Consiliul Local al comunei Mihai Eminescu anunță cea de-a XV – a ediție a Festivalului Floare Albastră

astăzi, 13:24
117

Primăria și Consiliul Local al comunei Mihai Eminescu organizează în zilele de 25 și 26 mai 2024 cea de-a XV – a ediție a Festivalului Floare Albastră.Evenimentul se organizează d...