Polițistul local care s-a împușcat într-un poligon din Botoșani a lăsat un bilet de adio

Bărbatul în vârstă de 54 de ani, care activa la Poliția Locală Suceava și care miercuri, la orele prânzului, s-a împușcat în cap în poligonul de tragere de la Huțani, județul Botoșani, a lăsat un bilet de adio.

Biletul a fost predat de către soția lui Liviu Tudose polițiștilor de la IPJ Botoșani care anchetează acest caz. Deocamdată, nu se știe care este conținutul acestui bilet, dar existența sa arată că polițistul local își pregătise acest moment.

Un alt lucru care se știe este că Liviu Tudose fusese internat la psihiatrie, dovadă că avea probleme serioase.

La poligonul din Huțani, Liviu Tudose a fost însoțit de un prieten, care filma și care ar fi surprins totul în imagini. De altfel, și la poligon ar trebui să existe camere de supraveghere care să înregistreze ceea ce se petrece.

Din informațiile de până acum, rezultă că instructorul poligonului nu se afla lângă persoana care executa tragerea, ceea ce contravine regulilor. De altfel, imediat după incident, poligonul a fost închis, iar redeschiderea acestuia depinde de ceea ce se va stabili de către anchetatori.

Sinuciderea a avut loc miercuri, la ora 11.50. După ce a ajuns la poligon, Liviu Tudose a primit un pistol, cu care a tras mai multe focuri spre țintă. Ulterior, spun martorii, a dus pistolul la cap și a tras, scrie Monitorul de Suceava.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Accident pe drumul dintre Hudum și Baisa: Patru persoane au ajuns la spital! (foto)

astăzi, 18:31

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produz în această după-amiază pe E 58, între localitățile Hudum și Baisa. La fața locului s-au deplasa...

Consiliul Județean Botoșani: Oferte depuse pentru 28 de microbuze ecologice școlare!

astăzi, 18:10

Pentru microbuzele hibride, ce vor fi achiziționate printr-o finanțare din Fondul de Mediu, a fost depusă o ofertă care se află în procedură de evaluare tehnică. În cazul microbuzel...

FC Botoșani - Gloria Buzău, în etapa cu numărul 10 din Superligă

astăzi, 17:30

Vineri, 20 septembrie, FC Botoșani joacă pe teren propriu cu Gloria Buzău. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Gloria Buzău! Botoșănenii au înregistrat trei înfrânger...