Politistul din Dersca, cercetat in stare de libertate! Farmacista, complicea politistului, a fost retinuta

Politistul din Dersca, cercetat in stare de libertate! Farmacista, complicea politistului, a fost retinuta
Agentul de politie de la Dersca, Adrian Trofin, care a fost prins in flagrant, vineri, in timp ce lua spaga 100 de euro, de la un sofer, a fost eliberat.

Initial, barbatul a fost retinut pentru 24 de ore, acesta fiind audiat atat in cursul zilei de vineri, cat si sambata. Politistul a recunoscut faptele pentru care este acuzat si a fost pus in libertate, primind interdictia de a parasi tara.

Si complicea politistului, o farmacista din Dersca, Valeria Ciobotariu, a fost retinuta, aceasta urmand a fi prezentata in fata magistratilor Tribunalului Botosani cu propunere de arestare preventiva, fiind acuzata de complicitate la luare de mita si trafic de influenta.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani efectuează cercetări față de Trofin Adrian, agent la postul de poliție Dersca, județul Botoșani, pentru săvârșirea unor infracțiuni de luare de mită.
           
În luna decembrie 2011, acesta a pretins și primit, prin intermediul învinuitei Ciobotariu Valeria, farmacistă în localitatea Dersca, suma de 100 euro de la o persoană cunoscută, pentru a-i permite să circule cu autoturismul fără a poseda permis de conducere.
           
În ziua de 6 ianuarie 2012, învinuitul a fost surprins în flagrant când a primit o altă sumă de 100 de euro, de la aceeași persoană, în scopul arătat mai sus.
           
Cei doi învinuiți sunt reținuți pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați Tribunalului Botoșani în vederea arestării preventive.
 
Acțiunile s-au realizat cu sprijinul ofițerilor din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Biroul Județean Anticorupție Botoșani împreună cu cadre ale Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani și cu sprijinul tehnic al Serviciului de Informații și Protecție Internă Botoșani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Locuitorii din Roșiori rămân astăzi fără apă până la ora 21:00!

astăzi, 15:14
17

Din cauza a două avarii depistate în dimineața zilei de 18 mai 2024 pe conducta din oțel, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a sistat furnizarea apei către utilizatorii din localitatea Roșior...

Concursul „Prietenii pompierilor” și-a desemnat câștigătorii! (Foto)

astăzi, 14:34
49

Concursul „Prietenii Pompierilor” este destinat elevilor din învățământul gimnazial și este organizat în scopul dezvoltării capacității de înțelegere și ap...

Doliu la Școala „Mihai Eminescu Ipotești: o profesoară dedicată Educației a trecut la cele veșnice!

astăzi, 13:35
245

Maricica Hluscu și-a dedicat mai bine de jumătate din viață Educației, în calitate de profesor și secretară a Școlii „Mihai Eminescu” Ipotești. Astăzi a fost înmorm&a...