Politistul de frontiera, decedat in accident, inmormantat cu salve de foc: "Ne ramane un gol imens in suflet" - FOTO, VIDEO

"La inceput de toamna, un spirit liber a disparut brusc, dramatic, dureros si mult prea timpuriu dintre noi", spun colegii politistului de frontiera, Ovidiu Pavel, mort in accidentul rutier de la Durnesti.

Miercuri la amiaza, agentul sef adjunct Ovidiu Pavel a fost condus pe ultimul drum de familie, rude si colegi. Trupul neinsufletit a fost inmormantat în haine militare la Cimitirul Pacea, din municipiul Botosani.

Alaturi de el au fost si antrenorii de la FC Botosani si LPS Botosani, Alin Bejan, Alin Bordeanu si Cristian Frumuz, si asta pentru ca Ovidiu Pavel a jucat fotbal si a fost coleg la juniori cu Valeriu Bordeanu, cel care ii era unul dintre cei mai buni prieteni.

Inainte de a fi coborat in groapa, colegii politistului de frontiera au transmis un ultim gand: "Pe parcursul intregii cariere a fost apreciat pentru modul exemplar in care a inteles sa-si faca datoria, fata de el insusi, fata de colegii sai si nu in ultimul rand fata de tara. Omul Ovidiu Pavel a fost permanent langa familia si colegii sai, care au invatat sa-l cunoasca si sa-l pretuiasca, pentru profesionalismul si caracterul sau nobil. A fost un coleg exceptional, un camarad la nevoie, un om integru, dovedind prestanta in cadrul colectivului unde si-a desfasurat activitatea. La inceput de toamna, un spirit liber a disparut brusc, dramatic, dureros si mult prea timpuriu dintre noi. Prin disparitia fulgeratoare a agentului sef adjunct Pavel Ovidiu, noua tuturor ne ramane un gol imens in suflet, mangaiati de amintirea vie a unui om deosebit. Transmitem familiei, rudelor si prietenilor, SINCERE CONDOLEANTE si ii asiguram de tot sprijinul nostru".

Imediat dupa mesajul colegilor lui Ovidiu Pavel, jandarmii din cadrul Inpectoratului Judetean de Jandarmi Botosani au tras trei salve de foc, in timp ce altii au tinut drapelul Romaniei.

Antrenorul din copilarie al lui Ovidiu, prof. Cristian Frumuz, spune ca in urma cu doua saptamani au avut intalnirea de 20 de ani de la terminarea liceului si politistul era foarte vesel.

"Ovidiu mi-a fost elev. Un copil si un om deosebit. Nici acum nu-mi vine sa cred ca nu mai este. Am facut acum trei saptamani intalnirea lor de 20 de ani de la terminarea liceului si era plin de viata, asa cum il stie toata lumea. Dumnezeu sa-l odihineasca si, Ovidiu, sa stii ca esti langa teren si am sa te chem la antrenament", a spus prof. Cristian Frumuz.

Ovidiu Pavel se îndrepta sâmbătă seara dinspre Botoșani spre Ștefănești iar pe raza comunei Durnești a pierdut controlul volanului, a lovit un cap de pod și s-a răsturnat într-un lan de floarea soarelui. În urma leziunilor grave suferite, bărbatul a murit.



























 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Sănătății a început distribuirea iodurii de potasiu în farmacii!

astăzi, 17:54

Sâmbătă, 11.09.2024, „în stocul Direcţiilor de sănătate publică şi a farmaciilor comunitare înscrise în program se mai aflau 27.936.239 comprimate iodură de potas...

CFR Călători suplimentează trenurile cu ocazia sărbătorii Sfintei Parascheva: Cât costă o călătorie de la Botoșani!

astăzi, 15:35

Au fost adăugate vagoane suplimentare încă de joi, iar pentru vârful de trafic estimat între 11 și 16 octombrie compania pune la dispoziția călătorilor întreaga capacitat...

Activități de informare preventivă desfășurate de ISU Botoșani în mai multe localități din județ! (foto)

astăzi, 14:19

Vizate au fost locurile aglomerate din municipiile Botoșani și Dorohoi, unde reprezentanții ISU au discutat cu cetățenii despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgenț...