Politistii vor sa stie cum li se calculeaza salariul: Bombardati cu mailuri Guvernul si Ministerul de Interne!

Politistii vor sa stie cum li se calculeaza salariul: Bombardati cu mailuri Guvernul si Ministerul de Interne!
Sindicatul Politistilor din Romania "Diamantul" (SPR) a lansat pe Internet o campanie prin care cere transparentizarea procedurilor de calcul a salariilor politistilor si modificarea fluturasului de salariu, astfel incat fiecare sa stie cat si de ce primeste.

"La momentul actual, cine vrea sa vada care sunt componentele din care i s-a format salariul, ce sporuri primeste, se simte ca ultimul tampit. Fluturasul arata prea putin, iar ordinele cu procedura de salarizare sunt secretizate.

Pana in 2010, ordinele astea erau nesecrete", se arata in comunicatul postat pe pagina de Facebook a Sindicatului Politistilor "Diamantul", care indeamna la mobilizare generala.

In comunicat se mai arata ca, la ora actuala, "sindicatele sunt dominate de pensionari, de lideri cu dosare penale, de lideri preocupati sa-si numere salariile cu multe zerouri pe care le primesc de la sindicate", motiv pentru care se face apel la politistii care sunt simpli membri de sindicat, arata ziare.com.

"Nu va cerem mult. Vrem doar sa ne ajutati sa bombardam cu mailuri, Guvernul, Ministerul, unitatile care va platesc salariile. Noi va vom da modele. Cine s-a saturat sa bata pasul pe loc?", se arata in comunicatul citat.

Pe pagina indicata sunt prezentate si doua modele de e-mail care pot fi trimise la Guvern si la Ministerul de Interne pe adresele petitii@mai.gov.ro, sg@mai.gov.ro, petitii@politiaromana.ro, astfel incat aceasta campanie sa isi atinga scopul.

"Pe noi va rugam sa ne puneti in cc (petitii.sprdiamantul@yahoo.com) ca sa tinem numaratoarea", se mai arata in comunicatul Sindicatului Politistilor "Diamantul", condus de Emil Pascut.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
113

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
140

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
216

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...