Politistii si medicii, cutremurati de povestea femeii care acuza ca a fost batuta si violata!

Politistii si medicii, cutremurati de povestea femeii care acuza ca a fost batuta si violata!
Mariana T., in varsta de 36 de ani, din Cristesti, a ajuns la Botosani cu o ambulanta solicitata de politia din localitate, intrucat femeia acuza faptul ca a fost lovita si agresata sexual.

Transportata la Spitalul de Obstetrica si Ginecologie Botosani, pacienta a fost consultata, apoi directionata catre Unitatea de Primire Urgente, din cauza traumatismelor si leziunilor suferite.

Diagnosticata si cu oligofrenie, femeia le-a povestit cadrelor medicale cu lux de amanunte totul, medicii ramanand socati de istorisirea femeii.

"Fratele meu a venit ieri si a inceput sa ma loveasca peste tot. Era baut si m-a dezbracat si s-a suit peste mine. Mi-a bagat un cutit pe acolo pe unde fac pipi si ma doare tot mai tare", a povestit femeia.

Victima a ajuns la spital, unde, desi socante, declaratiile ei, spuse si politistilor, pareau sa fie confirmate de controlul specialistului.

"Pacienta a fost diagnosticata cu traumatism uro-genital cu fistule uretrale secundare, ceea ce inseamna ca a suferit leziuni. Este caz medico-legal, va fi explorata in serviciul nostru atat urologic, cat si chirurgical, se vor vedea leziunile care apar la nivelul organelor genitale si, in functie de rezultatele acestor examene, vom lua masurile medicale care se impun, a precizat Petre Radauceanu, medic sef al UPU.

Politistii din Cristesti au inceput o ancheta, din primele cercetari rezultand ca femeia locuieste singura cu fratele ei, Nicolae, de 26 de ani, si el diagnosticat cu oligofrenie. Desi nu exista inca suficiente date, ancheta politistilor de pana acum pare sa confirme declaratiile femeii.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
232

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
276

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
184

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...