Polițiștii rutieri, pe urmele șoferilor băuți și a celor care fac drifturi-FOTO

Polițiștii rutieri, pe urmele șoferilor băuți și a celor care fac drifturi-FOTO
Vineri seară, timp de două ore, polițiștii rutieri au efectuat o acțiune pe străzile din municipiul Botoșani care a vizat depistarea șoferilor care conduc sub influența băuturilor alcoolice, dar și a celor care au o conduită necivilizată în trafic și care fac drifturi.

Zeci de șoferi au fost opriți pe strada Marchian, pe strada George Enescu la intersecția cu Pacea și pe Ion Pillat.

Un singur șofer a fost depistat conducând sub infleunța băuturilor alcoolice, acesta având o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul alegându-se cu dosar penal.

Prins pe picior greșit bărbatul nu a recunoscut nici în ruptul capului că a băut și a spus că a mâncat o salată cu puțin oțet de vin roșu.

El a fost condus la Spitalul Județean pentru recotarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, un alt șofer a rămas fără permis după ce a fost prins de polițiști făcând drifturi.

“Acțiunea a vizat depistarea conducătorilor auto ce se află sub influența băuturilor alcoolice la volan. Al doilea obiectiv a fost acela de a depista tineri cunoscuți cu o conduită necivilizată în trafic, acei driftieri. Șoferul băut la volan se va alege cu dosar penal, iar celui cu manevre ilegale în trafic i s-a reținut permisul și i s-a imobilizat autoturismul.", a declarat comisar-șef Victor Ciubotaru, șeful Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Botoșani.

















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

astăzi, 19:09
215

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
285

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
652

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...