Polițistii l-au prins pe șoferul care a intrat cu mașina într-un bloc: Are 18 ani, nu posedă permis și s-a ales cu patru acuzații!
NEWS ALERT

Polițistii l-au prins pe șoferul care a intrat cu mașina într-un bloc: Are 18 ani, nu posedă permis și s-a ales cu patru acuzații!
In urma activităţilor specifice desfăşurate de Biroul Rutier - Poliţia municipiului Botoşani, au fost identificaţi şi conduşi la sediul poliţiei, pentru audieri, autorii accidentului rutier ce a avut loc in noaptea de miercuri spre joi, pe Calea Nationala, atunci cand un autoturism s-a izbit intr-un bloc.

Oamenii legii au aflat ca la volanul masinii Opel se afla, Z.I. de 18 ani din Botoşani, iar in autoturism se mai aflau inca doua persoane, L.M. de 20 de ani, pasager pe scaunul din dreapta-fata si I.I. de 17 ani, care se afla pe bancheta din spate.

Mai mult de atat, politistii au aflat ca niciunul dintre cei trei tineri nu poseta permis de conducere, iar in timpul noptii, Z.I. i-a incredintat masina si lui L.M., inainte de accidentul rutier. In plus, in accident a fost ranit usor L.M.

Astfel, soferul autoturismului, Z.I. de 18 ani este cercetat pentru conducere fără permis, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului rutier, încredinţarea unui autoturism, spre conducere pe drumurile publice unei persoane despre care se cunoaşte că nu deţine permis de conducere, in timp ce victima, L. M. de 20 de ani este cercetata pentru conducere fără permism, iar I.I. de 17 ani este cercetat pentru mărturie mincinoasă.

Citeste si: Locatari treziți din somn, după ce o mașină s-a înfipt în bloc! Șoferul a fugit imediat după impact! GALERIE FOTO 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
160

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
133

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
38

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...