Politistii comunitari, pusi sa refaca ghivecele distruse pe Pietonal!

Politistii comunitari, pusi sa refaca ghivecele distruse pe Pietonal!
Vasile Raileanu: Nu poti sta dupa fiecare ghiveci de flori sau arbust, dar mie nu mi-au demonstrat ca au fost foarte vigilenti!

Seful Politiei Comunitare a luat masuri cu angajatii care, noaptea trecuta, au fost de serviciu in zona Pietonalului, dupa ce trei ornamente stradale din fata unei farmacii au fost distruse.

Patrula de Politie Comunitara a raportat superiorilor ca se aflau in capatul Pietonalului, inspre Parc, si cand au observat miscare au fugit sa ii prinda pe faptasi, insa nu i-a ajuns.

"Facem verificari. S-ar parea ca erau doi tineri si unul dintre ei tot cel care a sustras arbustii. Inclin sa cred ca este vorba de o razbunare. Baietii nostri au incercat sa ii identifice, dar nu au reusit. Patrula de dimineata mi-a raportat incidentul. Intr-adevar nu poti sta dupa fiecare ghiveci de flori sau arbust, dar mie nu mi-au demonstrat ca au fost foarte vigilenti. Pana la identificarea autorilor le voi pune in sarcina refacerea acelor ornamente, a declarat seful Politiei Comunitare Botosani, Vasile Raileanu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
4

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
151

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
79

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...