Politistii botosaneni, nevoiti sa descalceasca povestea cu iz de telenovela a unor fosti iubiti!

Vineri dupa-amiaza, in jurul orei 17.30, P. Ionela, de 22 de ani, din municipiul Botosani, a sesizat la Politia Municipiului Botosani ca, in cursul aceleiasi zile, in jurul orei 16.00, a fost luata cu forta de pe Bulevardul Mihai Emionescu de catre L. Petru, de 30 de ani, din satul Oraseni-Vale, comuna Curtesti, judetul Botosani, care a condus-o cu autoturismul proprietate pe un camp din zona localitatii Zaicesti, comuna Baluseni, judetul Botosani, unde, prin intrebuintarea de violente, a deposedat-o de un telefon mobil si doua inele din aur.

Alertati de reclamatiile tinerei, politistii au constituit rapid o echipa operativa care, insa, a stabilit repede ca cele sesizate nu se confirma.

"Partea vatamata si suspectul au avut o relatie de prietenie in perioada martie - mai 2009, iar in cursul zilei de 12.06.2009, in jurul orei 16.00, s-au intalnit in fata casei familiei partii vatamate, hotarand sa se deplaseze cu autoturismul suspectului la un bar pentru a servi o cafea. Pe drum, partea vatamata a fost apelata de mai multe ori de actualul prieten, lucru care l-a enervat pe L. Petru, care, pentru a se razbuna, s-a hotarat sa o abandoneze pe P. Ionela in marginea municipiului Botosani", a mentionat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

Astfel, a condus autoturismul pana pe imasul din marginea localitatii Zaicesti, comuna Baluseni, unde, din cauza faptului ca tanara primea in continuare apeluri de la actualul prieten, barbatul i-a cerut telefonul mobil, aceasta inmanandu-i-l de bunavoie.

Ulterior, motivand existenta unor datorii mai vechi, a refuzat sa i-l mai restituie si a condus autoturismul inapoi spre Botosani, pana in zona Lebada, unde, intrucat trebuia sa vireze la stanga spre localitatea de domiciliu, i-a cerut fostei prietene sa coboare din autoturism.

"Pe parcursul cercetarilor, partea vatamata a recunoscut ca a mintit cu privire la modul in care a fost deposedata de telefon, precum si ca i-ar fi smuls doua inele de pe degete. Suspectul a predat organelor de cercetare penala telefonul mobil, care a fost restituit partii vatamate. Pentru alarmarea fara motiv a organelor de politie, partea vatamata a fost sanctionata contraventional conform Legii nr. 61/1991. Cauza urmeaza a fi solutionata procedural", a completat comisar Manuela Ieremie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acuzație de tentativă de omor: Un bărbat violent din Botoșani va da socoteală în fața legii!

astăzi, 19:51

Conform cercetărilor polițiștilor, în ziua anterioară, în timp ce se afla într-un imobil de locuințe din municipiul Botoșani, pe fondul unui conflict, acesta ar fi lovit victim...

Evenimentele culturale și religioase de la Botoșani, desfășurate sub supravegherea jandarmilor!

astăzi, 19:15

Vineri, 19 jandarmi botoșăneni vor acorda sprijin Grupării de Jandarmi Mobile Bacău în cadrul misiunii de asigurare a ordinii și liniștii publice la meciul de fotbal dintre echipele F.C. B...

S-a urcat băut la volan: Polițiștii l-au oprit pe o stradă din Botoșani!

astăzi, 18:34

Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a refuzat recolatrea de p...