Polițiștii botoșăneni, cu ochii pe conducătorii auto care comit ilegalități!

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au oprit pentru control miercuri, 10 iulie 2024, pe strada 1 Decembrie din municipiul Dorohoi, un autoturism condus de  un bărbat de 39 ani din municipiul Dorohoi.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate spitalicesacă pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul este cercetat în continuare continuate pentru conducere sub influența alcoolului.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control, pe drumul comunal DN 65 E din comuna Nicșeni, un autovehicul condus de un bărbat de 51 de ani din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul pe care îl conducea i-a fost încredințat de către proprietar, deși cunoștea faptul că bărbatul nu deține permis.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu“ Botoșani organizează concurs de creație literară! (foto)

astăzi, 20:08

Lucrările pot fi trimise pe adresa de e-mail: lecturabjme@gmail.com sau pot fi depuse la Sala de Lectură a Bibiotecii, sediul central din Calea Națională, nr. 64. Termenul limită de predare es...

Elevii unei școli din Botoșani învață despre leadership și educație financiară la Târgul anotimpurilor! (foto)

astăzi, 19:40

"It takes a village to raise a child" spune un proverb și asta au reușit educatorii, învățătorii și profesorii Școlii Gimnaziale „Sfânta Maria” din Botoșani: ...

Eveniment de excepție marca BIZZ CLUB Botoșani (foto)

astăzi, 19:17

Pe 25 septembrie 2024, Hotelul Rapsodia din Botoșani a fost gazda workshop-ului „Vânzări cu IMPACT: Convinge Creierul Instinctual să spună DA”, susținut de Răzvan Curcubătă, ...