Politistii botosaneni au scotocit satele, in cautare de hoti!

Politistii botosaneni au scotocit satele, in cautare de hoti!
Acţiune a poliţiştilor botoşăneni pe linia prevenirii furturilor din locuinţe şi societăţi comerciale! În perioada 24.02–01.03.2010, poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru Mediul Rural au desfăşurat pe raza comunelor Corni, Curteşti, Cristeşti, Vorona şi Tudora mai multe acţiuni pe linia prevenirii furturilor din locuinţe şi societăţi comerciale.

Activităţile au vizat cu precădere mediile cunoscute ca frecventate de persoane predispuse la comiterea de furturi sau alte fapte de natură penală; în aceste împrejurări au fost legitimate 46 de persoane şi au fost verificate 12 autoturisme.

Activităţile desfăşurate au condus de asemenea la documentarea activităţii infracţionale a unui număr de 6 persoane, care în perioada 08.01 – 22.02.2010 au comis şapte infracţiuni de furt calificat înregistrate iniţial cu autori necunoscuţi.

"Astfel, au fost identificaţi P. Dumitru Danut, de 35 ani, şi R. Radu, de 34 ani, ambii din comuna Tudora, judeţul Botoşani, care în perioada 08.01 – 22.02.2010 au pătruns prin efracţie, pe timp de noapte, în locuinţele a patru persoane din aceeaşi comună şi au sustras diferite bunuri în valoare totală de 2.600 lei", a precizat Daniela Darea, inspector pr. in cadrul IPJ Botosani.

Faţă de P.Dumitru Danut şi R.Radu s-a dispus măsura reţinerii în vederea arestării preventive.

De asemenea, a fost identificat M. Adrian Danut, de 28 ani, din municipiul Botoşani, care în noaptea de 31.01/01.02.2010 a pătruns prin efracţie într-un imobil nelocuit de pe raza comunei Curteşti, de unde a sustras bunuri în valoare totală de 2.000 lei.

Faţă de acesta se continua cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rareș Prisacariu, printre prezentatorii unei gale la care nominalizați sunt Patriarhul României, președintele Academiei și Leon Dănăilă!

astăzi, 08:45
23

Ediția a XIII-a a Premiilor Radar de Media, sub genericul „Valori Contemporane”, va avea loc la Sala Luceafărul din bucurești, pe 11 iulie 2024.Printre nominalizații la categoria P...

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
136

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
169

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...