Poliţiştii au luat cu asalt Darabanii: 100 de sancţiuni, amenzi de peste 58.000 de lei!

Poliţiştii au luat cu asalt Darabanii: 100 de sancţiuni, amenzi de peste 58.000 de lei!
În numai două zile, aproape 100 de sancţiuni contravenţionale au fost acordate la Darabani, cu amenzi însumând peste 58.000 de lei! Cele mai multe abateri constatate au vizat încălcarea normelor de comerţ şi a regulilor privind circulaţia pe drumurile publice.

A fost de asemenea confiscată în numerar suma de 2.163 de lei, precum şi diferite mărfuri pentru care agenţii economici nu deţineau documente legale, în valoare de peste 530 de lei.

În zilele de 18 şi 19 august, pe raza oraşului Darabani şi a comunelor arondate s-au desfăşurat acţiuni pe linia combaterii faptelor antisociale şi creşterii gradului de siguranţă publică.

Poliţiştii din zonele de competenţă au acţionat cu sprijinul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi a poliţiştilor de ordine publică din cadrul I.P.J. Botoşani.
 
Poliţiştii au legitimat peste 170 de persoane şi au controlat în trafic 66 de vehicule. Au fost verificate, la domicilii, 13 persoane cu privire la care existau dispuse măsuri preventive (control judiciar).

Au fost, de asemenea, efectuate controale la 54 de agenţi economici.

Cu prilejul acţiunilor au fost dispuse 96 de sancţiuni contravenţionale cu amenzi  însumând 58.275 de lei. Cele mai multe abateri constatate au vizat încălcarea normelor de comerţ (45) şi a regulilor privind circulaţia pe drumurile publice (26).

A fost de asemenea confiscată în numerar suma de 2.163 de lei, precum şi diferite mărfuri pentru care agenţii economici nu deţineau documente legale, în valoare de peste 530 de lei.

Acţiunile poliţiştilor s-au desfăşurat suplimentar faţă de activităţile şi dispozitivele curente. La acestea au participat şi lucrători din cadrul IJJ Botoşani şi D.S.V. Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

astăzi, 22:34
135

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
354

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
504

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...