Polițista locală care promitea posturi în cadrul instituției nu are atribuții pe linia organizării concursurilor. Ce spune șeful Poliției Locale!

Polițista locală care promitea posturi în cadrul instituției nu are atribuții pe linia organizării concursurilor. Ce spune șeful Poliției Locale!
Conducerea Poliției Locale nu a primit, deocamdată, nimic oficial cu privire la reținerea angajatei acuzată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani de trafic de influență.

P.L., polițista locală reținută pentru 24 de ore, este agent și face pază la un punct fix, neavând atribuții de conducere și nici pe linia organizării de concursuri în cadrul instituției.

Ioan Onuțu, directorul Poliției Locale, a precizat că la această dată nu sunt posturi scoase la concurs, organigrama nefiind încă aprobată în Consiliul Local.

"Nu pot comenta pentru că încă nu am primit nimic oficial cu privire la reținerea vreunui angajat. Nu sunt răspunzător pentru ce face fiecare în afara orelor de program", a spus Ioan Onuțu.

Angajata Poliției Locale este acuzată de procurori că a pretins și primit de la o persoană suma de 1.500 euro, convingând-o pe acesta că are influenţă asupra unei persoane cu funcţie de conducere din cadrul Poliţiei Locale Botoşani, persoană la care ar fi intervenit în vederea angajării numitului D.D. ca poliţist local.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 28 de ani din Darabani, prins de polițiști beat la volan!

Miercuri, 8 Mai 2024
85

În cursul zilei de miercuri, 8 mai 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au oprit pentru control, pe drumul public din orașul Darabani, un autoturism condus de un tân...

Scad prețurile la gaze naturale și electricitate, anunțul ministrului Energiei!

Miercuri, 8 Mai 2024
95

„Au fost emise primele facturi pe luna aprilie la gaze şi energie electrică. Faţă de preţul maxim prevăzut de plafon, preţurile facturate la gaze naturale sunt cu până la 25% mai m...

Târgului Meșterilor Populari se va desfășura în perioada 10-12 mai 2024 la Botoșani

Miercuri, 8 Mai 2024
132

În acest an sunt așteptați la Botoșani 84 de meșteri populari din județele: Botoșani, Suceava, Iași, Vaslui, Neamț, Argeș, Mureș, Prahova, Covasna, Maramureș, Harghita și Republica M...