Politista care si-a injunghiat seful pentru ca ar fi violat-o, CONDAMNATA la INCHISOARE

Melania Renghea, politista care si-a injunghiat seful pentru ca ar fi violat-o, a fost condamnata de magistratii Tribunalului Olt in doua procese privind acuzatia de viol asupra sefului sau, cat si tentativa de omor calificat.

Doua procese o privesc pe fosta politista, unul intentat de fostul sef al politiei Olt, iar altul privind o tentativa de omor, dupa ce l-a injunghiat. Chiar daca barbatul a spus ca este nevinovat, el a fost demis. Politista a fost condamnata la doi ani de inchisoare cu suspendare, insa decizia nu este definitiva. In al doilea proces este acuzata de tentativa de omor calificat, fiind condamnata la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare.
Politista Melania Renghea trebuie sa ii achite lui fostului ei sef, Gheorghe Barbu, 5.000 de lei, daune materiale si  20.000 lei, daune morale.

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova au dispus, in luna iulie 2013, trimiterea in judecata a Melaniei Renghea, agent principal de politie in cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Olt, sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa la omor calificat dupa ce aceasta, in luna decembrie 2012, l-a injunghiat pe fostul sau sef, politistul Gheorghe Barbu, cu un cutit de bucatarie.

Melania Renghea l-a acuzat pe Barbu, dar si pe alti politisti din IPJ Olt, procurori si avocati, de viol. Procurorii au mentionat in rechizitoriul intocmit, referitor la plangerea formulata de femeie, cu privire la presupuse abuzuri sexuale comise asupra acesteia de catre ofiteri de politie din cadrul IPJ Olt, procurori si avocati ca, din cercetarile efectuate in cauza, a rezultat ca faptele sesizate nu exista.

La sfarsitul lunii octombrie 2014, femeie a declarat in fata magistratilor Tribunalului Olt ca isi recunoaste vinovatia.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marius Șumudică, întrebat despre ce s-a întâmplat în vestiar la Botoșani: „O să aflați zilele următoare”

astăzi, 08:32

Șumudică a dat vina pe jucători, după ce Rapid a ajuns la a doua înfrângere cu el pe banca tehnică. Antrenorul spune că fotbaliștii lui ar fi trebuit să înscrie din ocaziile ...

Preasfințitul Părinte Nechifor Botoșăneanul a botezat al șaptelea copil al unei familii din Dorohoi! (Foto)

astăzi, 08:04

La sfârșitul lunii septembrie, Preasfințitul Părinte Nechifor Botoșăneanul a poposit în Dorohoi, la Catedrala orașului, unde a oficiat Taina Sfântului Botez pentru cel de-al ș...

Maria, copila din Botoșani care a triumfat la Cyprus Dance Fusion! (Foto)

astăzi, 07:45

În competiția în care sunt înscriși sportivi din 10 țări, Maria Breșug a impresionat juriul și s-a clasat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.   ”Ne m&...