Politist prins in flagrant in timp ce primea mita 50 de lei

Politist prins in flagrant in timp ce primea mita 50 de lei
Un botosanean in varsta de 25 de ani, angajat ca agent al Politiei Orasului Salcea, judetul Suceava, a fost prins in flagrant in timp ce primea 50 de lei mita de la un sofer, de asemenea din Botosani, care l-a si denuntat pe politist.
 
Conducatorul auto, care este tot din Botosani, fusese oprit pentru ca nu avea farurile aprinse, insa s-au inteles sa nu-l sanctioneze in vreun fel daca va primi in schimb suma de 50 de lei. Soferul l-a denuntat pe politist la DGA, care a organizat un flagrant, relateaza Obiectiv de Suceava.
 
Directia Generala Anticoruptie (DGA) Suceava a organizat, luni seara, un flagrant cu scopul de a prinde in flagrant un politist care urma sa primeasca mita suma de 50 de lei. In cursul zilei de luni, 13 mai, agentul de politie al Politiei Orasului Salcea, Alin Gradinasu, de 25 de ani, din Botosani, a oprit in trafic pe DN 29 un autoturism Dacia Logan cu numere de Botosani, care avea faruri halogene si care nu erau aprinse. In urma unor discutii purtate cu soferul, agentul de politie l-a lasat pe acesta sa-si continue drumul pentru ca la intoarcere acesta sa-l recompenseze in vreun fel. Conducatorul auto s-a deplasat la DGA si l-a denuntat pe Alin Gradinasu, astfel ca a fost organizat un flagrant.
 
Astfel, in jurul orei 21.00, cei doi s-au intalnit pe raza comunei Dumbraveni, unde soferul i-a dat agentului de politie suma de 50 de lei, bani ce au fost in prealabil inscriptionati, moment in care si-au facut aparitia cei de la DGA si l-au oprit cerandu-i sa scoata ce are in buzunare. Banii respectivi au fost gasiti asupra agentului Alin Gradinasu care s-a ales cu un dosar penal, pe numele sau sub aspectul savarsirii infractiunii de luare de mita, urmand sa fie cercetat in stare de libertate.
 
Gradinasu a ajuns la Sectia de Politie a Orasului Salcea in 2010 si va continua sa lucreze acolo pana cand instanta va da o pronuntare in dosarul sau, insa cel mai probabil el isi va pierde locul de munca la sfarsitul procesului.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
420

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
566

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
678

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...