Politist local acuzat ca face treaba angajatilor HSR!

Politist local acuzat ca face treaba angajatilor HSR!
Consilierul local Florentin Pietraru a atras astazi atentia conducerii Politiei Locale si a spus ca a vazut cum un polistist local facea treaba celor de la HSR, in sensul ca verifica intr-o anumita parcare cu plata daca masinile au platit sau nu taxa de parcare.

"Am vazut acum doua zile ca politistul nostru local, cu caietul in mana, mergea de la o masina la alta, la masinile parcate, sa vada daca corespunde probabil biletul cu ora cu data. S-au schimbat cumva raporturile contracatuale? Facem treaba astora care blocheaza rotile? Din cate stiu, normal este politistul local sa fie chemat", a spus Florentin Pietraru.

Seful Politiei Locale a respins acuzatiile aduse de consilierul local si a spus ca respectivul politist verifica o reclamatie.  

"Noi primim sesizari din teren si verificam daca acestea sunt veridice. Probabil agentul verifica daca ce s-a reclamat corespunde realitatii si comunica ulterior, pentru ca el este pus de catre disepcerat sa verifice in acea zona, daca exista realitatea din teren care a fost sesizata. Se transmite informatia catre dispecerat si dispeceratul conduce activitatea din teren", a precizat Ioan Onutu, seful Politiei Locale. 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
26

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
137

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
684

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...