Politist la datorie, chiar daca era in afara serviciului!

Politist la datorie, chiar daca era in afara serviciului!
Un politist care se indrepta ieri dimineata spre casa a observat ca geamul unei agentii de turism este spart.

Agentul de siguranta publica din cadrul Biroului de politie urbana al Politiei Municipiului Botosani a sesizat echipa operativa si, in urma identificarii administratorului societatii, s-a stabilit ca din interiorul agentiei de turism a fost sustras un laptop in valoare de 3.000 lei.

“Cercetarile efectuate au condus la identificarea cu operativitate a suspectului in persoana numitului S. Sergiu, de 43 de ani, din municipiul Botosani “, se arata in comunicatul IPJ Botosani.

Totodata, s-a stabilit ca acesta este suspect de comiterea altor doua furturi de pe raza municipiului Botosani, inregistrate in evidentele politiei cu autori necunoscuti, respective.

Fata de suspect s-a dispus inceperea urmaririi penale pentru comiterea infractiunilor de furt calificat si tentativa de furt calificat, cauzele urmand a fi solutionate procedural.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Covor asfaltic nou turnat pe drumul județean din Copălău (Foto)

astăzi, 11:18
15

După ce în toamnă a fost refăcută fundația drumului, ieri s-au finalizat lucrările de reabilitare prin turnarea de covor asfaltic pe DJ208H, în Copălău, pe sectorul cuprins î...

A sfidat legea: Botoșăneancă arestată pentru 30 de zile!

astăzi, 10:29
120

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Compartimentul Supravegheri Judiciare au sesizat instanța de judecată cu privire la nerespectarea obligațiilor impuse prin control jud...

Preotul care slujește de peste un sfert de secol în Biserica-simbol a Botoșanilor: ”Din Cenușăreasa orașului a ajuns o frumoasă mireasă a lui Hristos!” (Foto, Video)

astăzi, 10:08
403

Pr. Dumitru-Florentin Mateciuc, născut pe 9 octombrie 1964, este licenţiat al Facultăţii de Teologie Bucureşti. De 26 de ani slujește în biserica-simbol a orașului Botoșani, care astăzi...