Polițist din Dorohoi, condamnat cu suspendare după ce a accidentat mortal un bătrân!

Polițist din Dorohoi, condamnat cu suspendare după ce a accidentat mortal un bătrân!
Un polițist din Dorohoi, care în iulie 2011 a accidentat mortal un bătrân, la Broscăuți, a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Dorohoi.
 
Remus Florin R. a fost condamnat la doi ani de înschisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de patru ani. În plus, societatea de asigurări la care era asigurată maşina va trebui să plătească daune în sumă de 66.500 de lei faţă de rudele victimei. Sentinţa nu este definitivă.

La data de 20 iulie 2011, Remus Florin F., agent în cadrul Compartimentului Criminalistic Dorohoi, conducea un autoturism Dacia Solenza pe DJ 292, pe directia Dorohoi - Corlateni. Potrivit polițiștilor, ajungand in localitatea Broscauti, din cauza neatentiei in conducere, acroseaza cu partea lateral dreapta fata pe C. Mihail, de 80 de ani, din comuna Broscauti, care se deplasa, ca pieton, pe partea stanga a drumului public.
In urma impactului, bătrânul a fost proiectat pe parbriz, cazand apoi in santul de pe partea dreapta a sensului de mers. In urma leziunilor suferite victima a decedat pe loc.

Conducatorul auto a uzat de dreptul de a nu fi testat cu aparatul etilotest, solicitand recoltarea de probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei, activitate realizata la Spitalul municipal Dorohoi.

Suspendat din funcţie, Remus Florin R. este pus în prezent la dispoziţia conducerii Inspectoratului Judeţean de Poliţie, efectuând doar anumite activităţi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(A) WORK TAPE MEDICAL FIZIO S.R.L. - Comunicat de presă

astăzi, 14:18
18

Beneficiarul WORK TAPE MEDICAL FIZIO S.R.L., cu sediul în Municipiul Botoșani, Bulevardul George Enescu, Nr. 9 C, demisol, județul Botoșani, urmează să implementeze proiectul "Dezvolta...

O profesoară îi ia locul Cristinei Breșug în Consiliul Județean Botoșani!

astăzi, 14:06
96

Cristina Breșug a fost consilier județean aflat la al treilea mandat, dar la care a fost nevoită să renunțe prin numirea sa în calitatea de subprefect al județului Botoșani.Liliana-Ma...

Botoșănean dat în urmărire după o condamnare pentru afaceri cu droguri! (Foto)

astăzi, 13:40
94

Florin Zaharia, cu domiciliul în localitatea Hudești, județul Botoșani, a fost condamnat pentru infracțiuni la regimul stupefiantelor.Astfel, pe 25 aprilie 2024, Tribunalul Botosani a em...