Politist botosanean prins in flagrant in timp ce lua mita!

Politist botosanean prins in flagrant in timp ce lua mita!
Flagrantul a fost organizat ieri, în timp ce poliţistul primea de la o persoană suma de 500 de lei. Agentul de poliţie, care activează în cadrul IPJ Botoşani din anul 1995, a fost reţinut pentru 24 de ore.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani efectuează cercetări faţă de învinuitul Durnea Ioan, de 42 de ani, din municipiul Botoşani, judeţul Botoşani, agent de poliţie judiciară în cadrul Biroului de Ordine Publică al Poliţiei Municipiului Botoşani - Compartimentul Proximitate, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită.

În după - amiaza zilei de 03.09.2012, acesta a fost surprins în flagrant când a pretins şi primit suma de 500 lei, de la o persoană cunoscută, cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere, în scopul avantajării situaţiei juridice a acesteia, în sensul omisiunii sau atenuării tragerii la răspundere penală.

Bărbatul de la care poliţistul a pretins şi primit mita era cercetat pentru distrugere, după ce în noaptea de 21 spre 22 august 2012, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a lovit cu piciorul un coş de gunoi din zona monumentului de lângă Parcul Mihai Eminescu.

Învinuitul a fost reţinut pe timp de 24 de ore, în cauză, urmând a fi dispuse măsuri procedurale în cursul zilei de 04.09.2012.
 
 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cine e profesorul Daniel Botezatu?

astăzi, 09:15
39

Începând din 1884, când piesa „O scrisoare pierdută”, a lui Caragiale, a fost pusă în scenă, celebra întrebare a cetățeanului turmentat, „Eu pentru...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (302)

astăzi, 08:42
19

După ce am citit câteva cărţi valoroase  de epigrame scrise de George Eftimie, am în faţă, de data aceasta, un volum de poezii: „Reverberaţii din Ţara Luanei” (Edit...

Incendiu de vegetație noaptea trecută la Havârna, casele, la un pas de a lua foc!

astăzi, 08:27
62

Chemați în ajutor, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Havârna au ajuns la caz cu două autospeciale de stingere. ...