Politicianul care a vrut să controleze Sănătatea printr-un ministru-manechin!

Fotomodelul propus inițial la Sănătate conduce un ONG care finanțează campania de imagine a unui liberal, candidat la Primăria București.
 
La doar 29 de ani, Andrei Baciu ar fi devenit cel mai tânăr ministru din istoria României. Instantaneele de pe Facebook, în care poza macho, în chiloți, i-au pus piedică, dar asta nu mai reprezintă decât un cancan răsuflat. Mai important e faptul că în spatele afacerii, eșuate, s-a aflat Cristian Bușoi, penelistul care visa să controleze Ministerul Sănătății prin intermediul unei "păpuși frumoase", scrie evz.ro.

Prietenia dintre doctorașul școlit în Franța - l-am numit aici pe Andrei Baciu, tânărul cu alură de manechin -, și politicianul Cristian Bușoi, primvicepreședinte al PNL și aspirant la scaunul de primar general al Bucureștiului, este mai veche, iar raportul este simplu: Andrei Baciu, abia ieșit de pe băncile Facultății de Medicină, este protejatul familiei lui Cristian Bușoi sau, mai concret, chiar "creația sa".

"Lipeala" a făcut-o Bușoi senior

În lumea politică din Mehedinți, locul de baștină al familiei Bușoi, se cunoaște că "lipeala" dintre cei doi a făcut- o chiar tatăl lui Cristian, tot medic. Avem, astfel, un "triunghi medical" de interese, din care ar fi trebuit să câștige toată lumea. Mai mult, nu mai departe de anul trecut, norocosul Andrei a ajuns, tam-nesam, președintele Asociației SOS Drepturile Pacienților, ONG creat tot de penelistul Cristian Bușoi. Politicianul plecat din Severin viza, prin acest demers, chipurile destinat să vină în ajutorul pacienților României, o țintă înaltă: fotoliul de primar general al Capitalei! În vara acestui an, Bușoi a blindat cu afișe și spoturi publicitare toate străzile importante din București. Ba a realizat chiar și un clip video, în care apărea dând sfaturi bolnavilor "dezinformați", secondat, bineînțeles, de președintele Andrei Baciu. A patrulat pe la toate posturile trustului Intact, clamându-și cauza nobilă... Considerat de către CNA drept publicitate politică desfășurată mascat, în afara campaniei electorale, clipul a fost oprit spre difuzare, cu mențiunea că poate "circula" doar cu Bușoi lipsă din cadre. A dispărut chiar și de pe siteurile anteniste care, inițial, îl promovau în forță. Citeste mai mult pe evz.ro!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...