Poliția s-a autosesizat în cazul șoferiței care a blocat traficul rutier. VEZI ce măsuri s-au luat!

Poliția s-a autosesizat în cazul șoferiței care a blocat traficul rutier. VEZI ce măsuri s-au luat!
În urma apariţiei, în ziua de 18.09.2013, a unui material de presă conţinând sesizări ale cetăţenilor privind blocarea traficului rutier, în dimineaţa aceleiaşi zile, pe Aleea Curcubeului din municipiul Botoşani, de către o conducătoare auto, conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani a dispus măsuri de identificare a conducătoarei auto şi de verificare a aspectelor semnalate în presă.  

Poliţiştii rutieri au identificat-o pe F. Mihaela, de 31 ani, din municipiul Botoşani, stabilindu-se că în dimineaţa zilei de 18.09.2013, aceasta a condus autovehiculul marca Volkswagen pe Aleea Curcubeului din municipiul Botoşani, arteră pe care, pe sensul său de deplasare, accesul era interzis.  

Faţă de conducătoarea auto a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în cuantum total de 320 lei, cu aplicarea sancţiunii complementare a 4 puncte de penalizare.  

Știri.Botoșani.Ro a prezentat imagini video care au ilustrat nu doar gravele abateri de la regulile rutiere comise de botoșăneancă, dar și atitudinea față de participanții la trafic, mai mulți cetățeni adresându-se ulterior redacției, indignați de modul în care au fost tratați.   

În dimineața zilei de 18 septembrie, femeia și-a dus copilul la Grădinița Nr. 6 "Prichindel", aflată pe Aleea Curcubeului din municipiul Botoșani. Pentru că timpul este extrem de prețios pentru ea, nu a căutat o parcare, ci și-a lăsat mașina parcata in asa fel încât niciun autoturism să nu mai poată trece.  

Mai mult de atât, pe Aleea Curcubeului este sens unic dinspre strada Octav Onicescu spre intersecția cu strada Aleea Cinema, însă șoferița a ignorat indicatorul "Accesul interzis".   

"Ora 8:30, ploua infernal, te duci si tu ca omul sa-ti duci copilul la Gradinita Prichindel de langa Scoala 13, unde e sens unic si vrei sa te indrepti spre serviciu, dar nu poti ca o cucoana intra pe interzis, lasa masina in drum in fata gradinitei sa nu cumva sa o ude si intra in gradinita. Cu toate ca masinile stateau la coada, claxoane, tipete ea i-a zis ünui taximetrist: daca vrei sa treci asteapta-ma", a transmis revoltat, pe mailul redacţiei Stiri.Botosani, unul dintre şoferii aflaţi în acea dimineaţă în zona Grădiniţei Prichindel, care a atasat si o fotografie.  

După aproximativ cinci minute, timp în care ceilalți participanți la trafic au tot claxonat și înjurat, a apărut și femeia, care s-a urcat în mașină fără măcar să-și ceară scuze pentru situația creată.

Menționam, de asemenea, că în după-amiaza zilei de 18 septembrie, F. Mihaela s-a adresat insistent redacției Știri.Botoșani, arătându-se extrem de deranjată de comentariile cititorilor portalului de știri, sfârșind prin a formula chiar intenții de a se adresa instanței. Printre altele, botoșăneanca, deși în urmă cu doar câteva ore crease o situație neplăcută participanților la trafic, făcea apel ulterior, în mai multe SMS-uri pe telefonul redacției Știri.Botoșani, la "educație, civilizație", precizând: "asta e România în care trăim, toți înjură și mai puțină clasă și educație". 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Educației vrea responsabili cu educația rutieră în școli și inspectorate!

Marţi, 30 Aprilie 2024
73

Este vorba despre adresa Ministerului Educației nr. 27850 din 26.04.2024. Documentul este semnat de Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației.O altă solicitare a Ministerului Ed...

Jandarmii din Botoșani promovează pe 1 mai oferta educatională în domeniul militar pe Pietonalul Unirii

Marţi, 30 Aprilie 2024
103

Tinerii interesați au ocazia să obțină informații referitoare la oferta de școlarizare pentru Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și Drăgășani, care în sesiunea de adm...

Reprezentanți ai sistemului penitenciar ucrainean, în schimb de experiență la colegii din Botoșani (Foto)

Marţi, 30 Aprilie 2024
101

Și din acest deziderat, instituția evoluază atât în ceea ce privește furnizarea de condiții custodiale aliniate normelor internaționale, cât și în ceea ce privește dezv...