Politia din Flamanzi, pe urma bannerelor disparute!

Propagandă electorală incurcată in... trafic. Mai multe bannere electorale amplasate pe stâlpii E-ON au fost agăţate de maşini, reprezentanţii partidelor politice sesizând apoi dispariţia acestora!

În cursul zilei de 25 mai, în jurul orei 19.00, poliţiştii din oraşul Flămînzi au fost sesizaţi că de pe raza oraşului au dispărut 6 bannere cu mesaje electorale, care erau amplasate de-a lungul drumurilor publice.

"Primele cercetări efectuate de către echipa operativă constituită în cauză au stabilit că bannerele în cauză au fost montate pe stâlpii E-ON şi pe arborii din imediata apropiere a DE 58 şi DC 46 însă, datorită amplasării la o distanţă necorespunzătoare faţă de sol, au fost acroşate de către autovehiculele care au circulat pe sectoarele respective de drum, o parte dintre acestea fiind ulterior recuperate de către reprezentanţii partidului politic, care a solicitat autorizarea amplasării materialelor de propagandă electorală", se arată în comunicatul IPJ Botoşani.

Întrucât nu s-au stabilit cu certitudine cauzele şi împrejurările în care a dispărut un banner amplasat pe DC 46, poliţiştii continuă cercetările în cauză.

Filiala partidului politic a fost informată cu privire la amplasarea necorespunzătoa a materialelor de propagandă electorală.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
7

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
28

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
135

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...