Pofta de zarzăre era să îl omoare! Vezi ce a păţit un copil din localitatea Roma! FOTO

Pofta de zarzăre era să îl omoare! Vezi ce a păţit un copil din localitatea Roma! FOTO
  Întâmplare incredibilă în localitatea Roma, din judeţul Botoşani! Un băiat în vârstă de 14 ani a fost la un pas de moarte după ce s-a electrocutat în timp ce încerca să fure fructe dintr-un copac aflat în curtea unui localnic.

 Copilul, împreună cu alţi doi colegi, a profitat de una dintre pauzele de la şcoală şi a mers în apropierea unităţii de învăţământ de unde a vrut să fure câteva zarzăre din curtea unui bărbat.

Cei doi colegi i-au luat-o înainte şi au reuşit să ia câteva fructe după ce s-au căţărat pe gard şi au coboât repede, dar când s-a urcat şi băiatul de 14 ani acesta a rămas lipit de gard, nereuşind să îşi mai desprindă mâinile.

El a fost tras repede de unul dintre cei cu care venise şi cu arsuri pe mâini a fugit la şcoală, şi-a luat ghiozdanul după care a mers acasă, unde abia după câteva ore, când nu a mai suportat durerile, a avut curaj să îi spună mamei ce a păţit.

M-am dus cu el la dispensar, a venit domnul primar, poliţia şi a trebuit să-l ducem la spital. Cei de la şcoală spun că nu ştiu ca cel care a făcut asta să fi avut probleme cu alţii copii sau să fi avertizat că urmează să facă asta, a povestiti Elena M., mama copilului.

Băiatul, care a suferit arsuri de gradul III şi IV, a fost internat la Secţia de Pediatrie, fiind supus deja unei intervenţii chirurgicale.

Arsurile sunt profunde şi e posibil să rămână acolo cu unele sechele post traumatice. Din fericire, nu au fost afectate tendoanele, deci nu va rămâne cu probleme funcţionale. El va mai sta internat o zi-două, după care va fi externat, dar recuperarea va dura 20-21 de zile, a precizat medicul chirurg Teodor Bejenaru.

Poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă în acest caz, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor. Întrucât primii doi copii nu au păţit nimic atunci când au urcat pe gard, anchetatorii bănuiesc că alimentarea cu energie electrică a fost un fapt deliberat.

Pe de altă parte, rudele bărbatului de 67 de ani susţin că a fost vorba de un accident întrucât acesta tocmai sudase ceva la poartă, iar aparatul de sudură a rămăs cuplat pe unul dintre stâlpii gardului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
269

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
329

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
754

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...