POFTA BUNA: Pasta de fasole

Un aperitiv foarte satios, ideal pentru zilele in care tineti post.

Ingrediente necesare pentru pasta de fasole:

- circa jumatate de pachet de fasole cu bob mic
- sare
- piper negru macinat
- 2 linguri cu bulion
- putin ulei
- 1-2 cepe
- apa
 
Mod de preparare pasta de fasole:

Se spala fasolea, se fierbe. Dupa ce a fiert, se scurge apa si se paseaza fasolea. Se incalzeste 1-2 linguri cu ulei intr-o tigaie. Se adauga ceapa tocata marunt. Se caleste bine ceapa. se adauga putina ceapa in pasta de fasole, in acest timp se adauga bulionul peste ceapa, se amesteca, iar mixul se adauga pe deasupra pastei de fasole.

Ca sa fie si mai delicioasa, in pasta de fasole se pot adauga cativa catei de usturoi tocati marunt, iar in apa in care fierbe fasolea sa se adauge legume intregi, care mai apoi vor fi scoase.

Se serveste pe paine de casa.

 Pofta buna!

O reteta propusa de blogul ideidelicioase.blogspot.ro

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșani: Zilele Erasmus+, sărbătorite la Liceul „Demostene Botez”!

astăzi, 15:02

În perioada 13 – 18 octombrie 2025, Liceul „Demostene Botez” a sărbătorit Zilele Erasmus+ printr-o serie de activități educative, culturale și creative, menite să promove...

Moșteanu liniștește lumea, după fiascoul mobilizării. „Nu merge nimeni la război!”

astăzi, 13:57

Ministrul Apărării Naționale, Ionuț Moșteanu, a arătat într-o postare pe Facebook că a stat vineri de vorbă cu oamenii, rezerviștii din zona București-Ilfov care s-au prezentat la poli...

Încasări sub așteptări după reforma din Sănătate. Doar 1 din 6 coasigurați au ales să își plătească din buzunar contribuția!

astăzi, 12:56

Vin vești îngrijorătoare din Sănătate. Puțin peste 100.000 de români, din cei 650.000 care au fost coasigurați, au plătit în ultima lună, din buzunar, contribuția de sănăt...