POFTA BUNA: Pasta de fasole

Un aperitiv foarte satios, ideal pentru zilele in care tineti post.

Ingrediente necesare pentru pasta de fasole:

- circa jumatate de pachet de fasole cu bob mic
- sare
- piper negru macinat
- 2 linguri cu bulion
- putin ulei
- 1-2 cepe
- apa
 
Mod de preparare pasta de fasole:

Se spala fasolea, se fierbe. Dupa ce a fiert, se scurge apa si se paseaza fasolea. Se incalzeste 1-2 linguri cu ulei intr-o tigaie. Se adauga ceapa tocata marunt. Se caleste bine ceapa. se adauga putina ceapa in pasta de fasole, in acest timp se adauga bulionul peste ceapa, se amesteca, iar mixul se adauga pe deasupra pastei de fasole.

Ca sa fie si mai delicioasa, in pasta de fasole se pot adauga cativa catei de usturoi tocati marunt, iar in apa in care fierbe fasolea sa se adauge legume intregi, care mai apoi vor fi scoase.

Se serveste pe paine de casa.

 Pofta buna!

O reteta propusa de blogul ideidelicioase.blogspot.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime, apel disperat către Primăria Botoșani: ”Trebuie să înțeleagă că stadionul nu e al lui Iftime, e al orașului!”

astăzi, 12:57

Patronul FC Botoșani, Valeriu Iftime, care deține acum și funcția de președinte al Consiliului Județean, face încă un apel către Primăria Botoșani, după ce și antrenorul Leo Grozavu ...

Dezvăluire tulburătoare: Românii care se întorc acasă ”între patru scânduri”!

astăzi, 11:57

O dezvăluire înfiorătoare făcută de directoarea unei companii de repatrieri funerare scoate în prim-plan viața grea pe care o trăiesc unii români plecați să muncească î...

(P) 8 Martie la Restaurant D.A.R. – O seară plină de eleganță și rafinament!

astăzi, 11:00

În data de 8 Martie, D.A.R. Events, Restaurant & Barn vă invită să sărbătoriți frumusețea, grația și bucuria de a fi femeie! Echipa Restaurantului D.A.R. a pregătit o seară de ne...