POFTA BUNA: Pachetele cu varza
Stiri Botosani Friday, 12 April 2013 ActualitateIngrediente
-1 varza alba
-cimbru uscat
-sare
-piper
-ulei
Pentru aluat:
-300 g faina
-1/2 de cescuta cu ulei
-1/2 de cescuta cu apa
-chimen
-sare
Mod de preparare
1. Intr-un castron, framanta faina cu un praf de sare, putin chimen, ulei si apa. Acopera aluatul si lasa-l sa se odihneasca 30 de minute.
2. Intre timp, taie varza fideluta, presara putina sare si caleste-o in ulei cu putin cimbru.
3. Rupe bucati din aluat si intinde rotunduri. Pune in mijloc umplutura de varza si uneste usor aluatul, ondulandu-i cu grija marginile.
4. Asaza pachetelele intr-o tava unsa cu ulei si coace la cuptor, la foc moderat, 40-45 de minute.
Reteta de la ecuisine.ro
Spune-ne opinia ta
Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani
Doi adolescenți prinși la furat de jandarmi, ce bunuri s-au gândit aceștia să își însușească!
Doi adolescenți au fost prinși de jandarmi sâmbătă noapte după ce au furat trei geci dintr-un club din municipiul Botoșani, unde liceenii de la Colegiul Național ,,Mihai Eminescu" pe...
PSD, prima reacție după ce Ciolacu a ratat ”calificarea” în turul doi: "Cine se bucură, nu înțelege!"
"Am greșit", a scris purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, pe Facebook. "Țara ca o pradă... Nu vorbesc ca PSD ist, nici ca prieten al lui Marcel, vorbesc ca rom&a...
Urmărire ca în filme pe o stradă din Dorohoi, pericol la volan înlăturat de polițiștii botoşăneni!
Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dorohoi – Biroul Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe strada C.D. Gherea, din municipiul Dorohoi au...
Acest website foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Mai multe detalii despre cookie-uri aici