POFTA BUNA: Ciorba de spanac
Stiri Botosani Monday, 22 April 2013 ActualitateMod de preparare: Spalam spanacul si il punem la fiert. Il lasam sa fiarba 20 de minute de la momentul in care apa a inceput sa fiarba. Il scurgem, il taiem marunt si il punem din nou la fiert cu apa curata. Calim ceapa si o punem impreuna cu morcovii, patrunjelul, pastarnacul (date prin razatoarea mare) si orezul peste spanac. Lasam sa mai fiarba 10 minute, apoi adaugam bulionul, uleiul, sare si piper. Fierbem borsul si il adaugam in cioarba. Curatam usturoiul, il zdrobim si il punem in ciorba pe care o mai lasam pe foc vreme de 5 minute. La final presaram leustean tocat marunt.
Spune-ne opinia ta
Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani
FC Botoșani are cel mai vârstnic antrenor din Liga 1. Ce se află dincolo de temperamentul vulcanic al lui Leo Grozavu!
În urmă cu trei decenii, Leo Grozavu (57 de ani), îmbrăca tricoul lui Dinamo. În nu mai puțin de șase sezoane (în perioada 1992-1998), a strâns nu mai puțin de 105 m...
Au fost afișate notele la examenul de Titularizare, un singur 10 la Botoșani!
Rezultatele obținute de cadrele didactice care au susținut proba scrisă din cadrul Concursului național pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar &nd...
22 iulie, ziua în care un medic botoșănean pleca în veșnicie cu sufletul sfâșiat!
Venit în Botoșani după absolvirea studiilor universitare, medicul Cristian Crețu reușise în acest nord de țară să își croiască un drum profesional impresionant, culminâ...
Newsletter
Abonează-te la Newsletter-ul Stiri Botoșani pentru a fi la curent cu cele mai noi știri și reportaje!
© 2025 WEB EMOTION SRL | Toate drepturile rezervate.
Web Emotion, Live.Botosani.ro, Botosani.ro Stiri.Botosani.ro si logo-urile acestora sunt marci inregistrate ale Web Emotion. Toate celelalte marci sunt proprietatea companiilor detinatoare. Reproducerea continutului din acest site este permisa numai cu acordul Web Emotion.
Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Despre Cookie-uri
Pagină generată în 2.66 secunde
Acest website foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Mai multe detalii despre cookie-uri aici