POFTA BUNA: Ciorba de spanac

Ingrediente pentru ciorba de spanac: 1 kg spanac , 2 cepe, 2 morcovi, 1 radacina patrunjel, 1 pastarnac, 2 cartofi, 1 pahar orez, 3 catei usturoi, 3 linguri ulei, o cana bors, 2 linguri bulion, sare, piper, 1 legatura leustean.
 
Mod de preparare: Spalam spanacul si il punem la fiert. Il lasam sa fiarba 20 de minute de la momentul in care apa a inceput sa fiarba. Il scurgem, il taiem marunt si il punem din nou la fiert cu apa curata. Calim ceapa si o punem impreuna cu morcovii, patrunjelul, pastarnacul (date prin razatoarea mare) si orezul peste spanac. Lasam sa mai fiarba 10 minute, apoi adaugam bulionul, uleiul, sare si piper. Fierbem borsul si il adaugam in cioarba. Curatam usturoiul, il zdrobim si il punem in ciorba pe care o mai lasam pe foc vreme de 5 minute. La final presaram leustean tocat marunt.
 
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani are cel mai vârstnic antrenor din Liga 1. Ce se află dincolo de temperamentul vulcanic al lui Leo Grozavu!

astăzi, 13:30

În urmă cu trei decenii, Leo Grozavu (57 de ani), îmbrăca tricoul lui Dinamo. În nu mai puțin de șase sezoane (în perioada 1992-1998), a strâns nu mai puțin de 105 m...

Au fost afișate notele la examenul de Titularizare, un singur 10 la Botoșani!

astăzi, 11:56

Rezultatele obținute de cadrele didactice care au susținut proba scrisă din cadrul Concursului național pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar &nd...

22 iulie, ziua în care un medic botoșănean pleca în veșnicie cu sufletul sfâșiat!

astăzi, 11:32

Venit în Botoșani după absolvirea studiilor universitare, medicul Cristian Crețu reușise în acest nord de țară să își croiască un drum profesional impresionant, culminâ...