POFTA BUNA: Ciorba de spanac

Ingrediente pentru ciorba de spanac: 1 kg spanac , 2 cepe, 2 morcovi, 1 radacina patrunjel, 1 pastarnac, 2 cartofi, 1 pahar orez, 3 catei usturoi, 3 linguri ulei, o cana bors, 2 linguri bulion, sare, piper, 1 legatura leustean.
 
Mod de preparare: Spalam spanacul si il punem la fiert. Il lasam sa fiarba 20 de minute de la momentul in care apa a inceput sa fiarba. Il scurgem, il taiem marunt si il punem din nou la fiert cu apa curata. Calim ceapa si o punem impreuna cu morcovii, patrunjelul, pastarnacul (date prin razatoarea mare) si orezul peste spanac. Lasam sa mai fiarba 10 minute, apoi adaugam bulionul, uleiul, sare si piper. Fierbem borsul si il adaugam in cioarba. Curatam usturoiul, il zdrobim si il punem in ciorba pe care o mai lasam pe foc vreme de 5 minute. La final presaram leustean tocat marunt.
 
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O botoșăneancă a devenit (din nou) campionă națională la Tir Sportiv! (Foto)

astăzi, 18:35

Botoșăneanca Anastasia Justina Dumbravă s-a clasat pe primul loc la senioare atât la pușcă aer comprimat 10 metri, cât și la cele două probe de glonț – culcat, respectiv 3x20...

Germina Nagâț: „Ofițerii Securității recrutau elevi cu ajutorul profesorilor, în școală!”

astăzi, 16:56

Recrutați în liceele din toată țara, mulți dintre ei minori, acești copii erau atrași în munca de informatori prin metode oficiale, uneori cu complicitatea profesorilor.  Fen...

Cristina Ciobănașu dezvăluie de ce nu a fost înfiată cu acte de Ruxandra Ion: „Fiecare a înțeles rolul celuilalt în viața mea”

astăzi, 15:27

Relația dintre Cristina Ciobănașu, frumoasa actriță din Vorona, și regizoarea Ruxandra Ion nu se bazează pe documente sau formalități, ci pe o conexiune profundă, construită în ani de...