Ingrediente pentru ciorba de spanac: 1 kg spanac , 2 cepe, 2 morcovi, 1 radacina patrunjel, 1 pastarnac, 2 cartofi, 1 pahar orez, 3 catei usturoi, 3 linguri ulei, o cana bors, 2 linguri bulion, sare, piper, 1 legatura leustean.
Mod de preparare: Spalam spanacul si il punem la fiert. Il lasam sa fiarba 20 de minute de la momentul in care apa a inceput sa fiarba. Il scurgem, il taiem marunt si il punem din nou la fiert cu apa curata. Calim ceapa si o punem impreuna cu morcovii, patrunjelul, pastarnacul (date prin razatoarea mare) si orezul peste spanac. Lasam sa mai fiarba 10 minute, apoi adaugam bulionul, uleiul, sare si piper. Fierbem borsul si il adaugam in cioarba. Curatam usturoiul, il zdrobim si il punem in ciorba pe care o mai lasam pe foc vreme de 5 minute. La final presaram leustean tocat marunt.
POFTA BUNA: Ciorba de spanac
Stiri Botosani Monday, 22 April 2013 ActualitateSpune-ne opinia ta
Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani
Momente de mândrie pentru învățământul botoșănean: Prof. Ioana Cristina Pașcău a câștigat trofeul „Profesorul Anului din mediul rural”!
Monday, 24 February 2025
Gala „Profesorul Anului din mediul rural” aduce în prim-plan și aplaudă eforturile și rezultatele oamenilor excepționali, care lucrează în învățământul din ...
Cel mai așteptat film de comedie românesc al anului, „Mentorii”, ajunge în avanpremieră la Botoșani!
Monday, 24 February 2025
Filmul are parte de două proiecții speciale care vor avea loc de la ora 17:30, la Happy Cinema și de la ora 19:00 la Cinema Unirea. Tot pe 28 februarie, „Mentorii”, primul lungmetraj pr...
Tot mai puține locuri de muncă pentru absolvenții de studii superioare: LISTA completă transmisă de AJOFM Botoșani!
Monday, 24 February 2025
Astfel, pe nivel de studii, 24 de locuri de muncă se adresează candidaților cu studii superioaare, în timp ce 433 sunt pentru cei cu studii medii. Pe nivel de calificare, calificații au l...