Batem ouale cu sare si piper pana isi dubleaza volumul dupa care adaugam branza dulce, faina, uleiul, cascaval dat pe razatoare si praful de copt. Amestecam bine pana se omogenizeaza. Taiem carnatul sau muschiul cubulete, la fel si ardeiul, iar prazul il taiem rondele. Le adaugam, impreuna cu cimbrul si maslinele, peste amestecul de oua cu branza si omogenizam.
Turnam compozitia intr-o forma de chec unsa cu ulei si coacem la 180 de grade pana se rumeneste, adica vreo 30 - 40 de minute.
Ingrediente chec aperitiv:
-200 g faina
-250 g branza dulce
-5 oua
-100 g cascaval
-150 g carnati (muschi afumat)
-100 g masline fara samburi, feliate
-1 ardei rosu
-1 bucata de praz
-50 ml ulei de masline
-1 pliculet praf de copt
-1-2 crengute de cimbru uscat
-sare, piper
