POFTA BUNA: Chec aperitiv

Mod de preparare chec aperitiv:

Batem ouale cu sare si piper pana isi dubleaza volumul dupa care adaugam branza dulce, faina, uleiul, cascaval dat pe razatoare si praful de copt. Amestecam bine pana se omogenizeaza. Taiem carnatul sau muschiul cubulete, la fel si ardeiul, iar prazul il taiem rondele. Le adaugam, impreuna cu cimbrul si maslinele, peste amestecul de oua cu branza si omogenizam.

Turnam compozitia intr-o forma de chec unsa cu ulei si coacem la 180 de grade pana se rumeneste, adica vreo 30 - 40 de minute.
 
Ingrediente chec aperitiv:

-200 g faina
-250 g branza dulce
-5 oua  
-100 g cascaval
-150 g carnati (muschi afumat)
-100 g masline fara samburi, feliate
-1 ardei rosu
-1 bucata de praz
-50 ml ulei de masline
-1 pliculet praf de copt
-1-2 crengute de cimbru uscat
-sare, piper


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu violent într-un bloc din municipiul Botoșani, nouă persoane evacuate preventiv!

astăzi, 16:33

S-a întâmplat pe strada Pinului. La fața locului au intervenit pompierii Detașamentului Botoșani cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, dar și un echipaj aparțin&a...

”Cât pe ce să devin un martir!” - Decembrie 1989 în amintirile unor prieteni!

astăzi, 16:01

Ultimul an de comunism, primele zile de libertate. La 36 de ani de la Revoluția care avea să încheie un regim opresiv, amintirile celor care au fost martori – la Botoșani, Iași, Bacău...

Când violența în familie rănește copilăria, intervin polițiștii!

astăzi, 14:56

În activitatea lor, polițiștii întâlnesc toate categoriile de oameni și situații, de la cele mai simple până la cele care lasă urme adânci în suflet. Dintre t...