POFTA BUNA: Chec aperitiv

Mod de preparare chec aperitiv:

Batem ouale cu sare si piper pana isi dubleaza volumul dupa care adaugam branza dulce, faina, uleiul, cascaval dat pe razatoare si praful de copt. Amestecam bine pana se omogenizeaza. Taiem carnatul sau muschiul cubulete, la fel si ardeiul, iar prazul il taiem rondele. Le adaugam, impreuna cu cimbrul si maslinele, peste amestecul de oua cu branza si omogenizam.

Turnam compozitia intr-o forma de chec unsa cu ulei si coacem la 180 de grade pana se rumeneste, adica vreo 30 - 40 de minute.
 
Ingrediente chec aperitiv:

-200 g faina
-250 g branza dulce
-5 oua  
-100 g cascaval
-150 g carnati (muschi afumat)
-100 g masline fara samburi, feliate
-1 ardei rosu
-1 bucata de praz
-50 ml ulei de masline
-1 pliculet praf de copt
-1-2 crengute de cimbru uscat
-sare, piper


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CMJ Botoșani: A doua sesiune de admitere în învățământul postliceal militar. Cum se face înscrierea!

astăzi, 14:55

Învățământul militar postliceal, formarea maiștrilor militari și a subofițerilor în activitate, continuă cu Sesiunea II. Se pot înscrie absolvenții de liceu cu diplomă...

Cum va fi vremea în prima lună de toamnă. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni!

astăzi, 13:49

Administrația Națională de Meteorologie a emis, vineri, prognoza pentru următoarele patru săptămâni, perioada 25 august - 22 septembrie. Potrivit meteorologilor, vremea se răcește î...

Bolojan, vizită în R. Molodova. Premierul Dorin Recean: "Luăm din România peste 50% din energia electrică!"

astăzi, 12:18

Premierul Ilie Bolojan se află sâmbătă în vizită în Republica Molodova, unde avea programate întâlniri cu preşedintele Maia Sandu şi cu prim-ministrul Dorin Recean,...