POFTA BUNA: Chec aperitiv

Mod de preparare chec aperitiv:

Batem ouale cu sare si piper pana isi dubleaza volumul dupa care adaugam branza dulce, faina, uleiul, cascaval dat pe razatoare si praful de copt. Amestecam bine pana se omogenizeaza. Taiem carnatul sau muschiul cubulete, la fel si ardeiul, iar prazul il taiem rondele. Le adaugam, impreuna cu cimbrul si maslinele, peste amestecul de oua cu branza si omogenizam.

Turnam compozitia intr-o forma de chec unsa cu ulei si coacem la 180 de grade pana se rumeneste, adica vreo 30 - 40 de minute.
 
Ingrediente chec aperitiv:

-200 g faina
-250 g branza dulce
-5 oua  
-100 g cascaval
-150 g carnati (muschi afumat)
-100 g masline fara samburi, feliate
-1 ardei rosu
-1 bucata de praz
-50 ml ulei de masline
-1 pliculet praf de copt
-1-2 crengute de cimbru uscat
-sare, piper


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Adolescenți scandalagii, potoliți de polițiștii locali! (Foto)

astăzi, 20:00

În noaptea de sâmbătă, 10 mai, polițistul local ce se afla de serviciu în Dispecerat, a observat pe una din camerele de supraveghere instalată în Parcul Tineretului din mun...

Un șofer a rămas încarcerat după ce a lovit un parapet de pe marginea carosabilului!

astăzi, 19:10

În urmă cu puțin timp, un autoturism a lovit un parapet de protecție de pe marginea carosabilului, pe DN17, între localitățile Stroiești și Ilișești. Intervin pompierii militar...

Două zile de spectacol în această săptămână - „Ursul păcălit de vulpe” la Teatrul „Vasilache”! (Foto)

astăzi, 18:30

Botoșănenii sunt așteptați în această săptămână la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” pentru a viziona în zilele de: joi, 15 mai 2025, de la ora&nb...