PNL și-a ales noi vicepreședinți regionali: Șeful zonei Moldovei, urmărit penal pentru spălare de bani şi folosirea influenţei date de funcţia de conducere în partid!

Biroul Politic al PNL a ales miercuri noi șefi peste teritoriu – vicepreședinți regionali pe cele opt zone de dezvoltare.

Astfel, Vasile Varga se va ocupa de zona de sud-est, Ben-Oni Ardelean de zona de nord-est, Cristian Buican de zona Olteniei, Dan Motreanu de zona Moldovei, Ciprian Dobre de zona centrală, Marcel Vela de zona Banatului, Theodor Atanasiu de București și județul Ilfov și Răducu Filipescu de zona Munteniei, informează B1.ro.

Dan Motreanu este însă un nume controversat. Acesta este urmărit penal pentru spălare de bani şi folosirea influenţei date de funcţia de conducere în partid, pentru obţinerea de foloase necuvenite, în dosarul lui George Scutaru, Motreanu fiind suspectat că a primit 250.000 euro pentru finanţarea campaniei electorale din 2008, scrie stiripesurse.ro.

Potrivit copreședintelui PNL Vasile Blaga, rolul acestora "va fi urmărirea respectării la sânge, a deciziilor Consiliului Național de la Pitești, pentru că deciziile de acolo nu sunt facultative".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Locuințe pentru specialiști: Un nou proiect al Consiliului Județean Botoșani! (foto)

astăzi, 10:40

„Construirea de locuințe pentru specialiști face parte din programul pe care l-am propus și implementat la Consiliul Județean. Am depășit toate piedicile birocratice pentru cel de-al doile...

Indieni identificați cu ajutorul termoviziunii, opriți la frontieră!

astăzi, 10:00

Sâmbătă, 12 octombrie a.c., în jurul orei 00.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuți Prut – ITPF Iaşi, aflați în executarea ...

LOC DE DAT CU…EPIGRAMA (323)

astăzi, 08:42

Prin intermediul domnului Florin Rotaru am primit “Epigrama” nr. 109 din septembrie 2024. Conţinutul e dens şi nu se abate de la  titlul revistei. Aşa cum îi stă bine unei p...