PNL pregăteşte artileria grea, în cazul în care se rupe USL!

Scenariu de coşmar pentru social-democraţii botosaneni, în cazul în care PSD şi PNL nu vor mai face echipă în cadrul USL!

Potrivit unor surse neoficiale, în cazul în care această ipoteză se va adeveri, liberalii ar urma să facă o nouă majoritate la nivel local, cu PDL, ceea ce ar însemna schimbarea viceprimarului Cosmin Andrei şi a viceprşedintelui Consiliului Judeţean, Paul Pavăl.

Propunerea democrat-liberalilor pentru funcţia de viceprimar al municipiului Botoşani ar fi Eugen Ţurcanu, directorul Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement, care se află în război cu primarul Ovidiu Portariuc de câteva săptămâni.



În ceea ce priveşte funcţia de vicepreşedinte al CJ şi aici sunt mai multe nume, una dintre persoanele aflate în cărţi fiind Cristian Achiţei,  însă nominalizările ar urma să fie făcute publice săptămâna viitoare, dacă USL se va rupe.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod portocaliu de vreme severă în județul Botoșani, anunțul meteorologilor!

astăzi, 10:16

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un cod portocaliu de vreme severă valabil de duminică, 29 septembrie, până luni, 30 septembrie, ora 10:00. Zonele afectate sunt Mold...

Accident grav într-o comună din Botoșani, patru persoane au ajuns la spital! (foto)

astăzi, 09:08

Patru persoane, cu vârste între 59 și 66 de ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă dimineață, în localitatea Blândești. &...

Cetățenii de pretutindeni sunt așteptați la Sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași, care este programul hramului!

astăzi, 08:41

Anul acesta, alături de sfintele moaște ale Sfintei Cuvioasei Parascheva vor fi aduse, de la Mănăstirea „Sfântul Pavel” din Muntele Athos, și sfintele moaște ale Sfântulu...