PNL Botoșani a stabilit candidatul pentru Consiliul Județean!

PNL Botoșani a stabilit candidatul pentru Consiliul Județean!
Liberalii botoșăneni, întruniți luni seara în ședința Comitetului Județean Executiv, au stabilit candidatul care va fi cap de listă la alegerile locale din luna iunie, pentru Consiliul Județean.

Cu unanimitate de voturi, persoana nominalizată pentru a intra în cursa electorală este actualul președinte interimar al Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu.

Propunerea va fi înaintată de cei doi co-președinți ai PNL Biroului Politic Național, care va avea ultimul cuvânt privind validarea lui Sorescu pentru Consiliul Județean Botoşani.

“Validarea lui Gheorghe Sorescu cu acceptul tuturor factorilor de decizie de la nivelul județului clasează, încă o dată, Organizația Județeană a PNL pe traiectoria corectă în ceea ce privește drumul spre câștigarea alegerilor locale din iunie 2016.

Considerăm ca fiind nefondate dezbaterile din spațiul public pe seama desemnării candidatului la președinția Consiliului Județean, deoarece acestea au reprezentat opinii personale ce au stârnit un val de speculații, însă nu reprezentau punctul de vedere al întregii echipe liberale. Cu siguranță, este un câștig pentru PNL faptul că mai mulți liberali se bucură de notorietate în județ. Acest lucru indică negreșit încrederea electoratului în resursa umană pe care partidul o deține și permite astfel să o lanseze în bătăliile electorale", susţin liberalii într-un comunicat de presă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

În Duminica Floriilor, PS Nichifor Botoșăneanul va sluji într-o parohie din Botoșani

astăzi, 15:05
70

Duminică, 28 aprilie – Duminica a 6-a din Post (a Floriilor) – Intrarea Domnului în Ierusalim, începând cu ora 7:45, va avea loc resfinţirea bisericii Parohiei Sfâ...

Vine vacanța de 6 zile! Guvernul oferă o zi în plus pentru a face ”punte” între 1 Mai și Paști

astăzi, 13:40
83

Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dint...

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
244

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...