PNL ar putea forma o alianţă cu PC

PNL ar putea forma o alianţă cu PC

 CRIN ANTONESCU  

PNL şi PC se află în negocieri pentru formarea unei alianţe politice. Crin Antonescu, preşedintele PNL, a declarat că Biroul Politic al PNL va supune atenţiei astăzi subiectul unei alianţe cu Partidul Conservator.

"Nu vom semna astăzi un protocol. Vom pune în discuţie această chestiune, conform statutului. Dacă Biroul Politic va accepta propunerea mea, vom convoca o delegaţie permanentă duminică sau luni", a declarat Antonescu.

Preşedintele PC Daniel Constantin susţine că este nevoide de o alianţă a partidelor din Opoziţie: "Vom analiza astăzi şi posibilitatea de a face o alianţă politică cu PNL. Eu voi face această propunere Biroului Executiv Central şi Biroului Politic după care vom analiza. discutăm cu cei de la PSD şi de la PNL foarte des. Discutăm de fiecare dată care este cea mai bună, cea mai eficientă metodă astfel încât să putem să oferim garanţia că în România se poate guverna mai bine decât o fac cei care sunt la Putere".

Şi preşedintele-fondator al PC, Dan Voiculescu, a declarat recent că vrea "o alianţă politică în trei, cu PSD şi PNL, pe termen lung, de cel puţin 5 ani, care să acopere mai multe cicluri electorale".

Liderii PSD, PNL şi PC se întâlnesc la Parlament, la ora 14.00, fiind posibil să se anunţe o alianţă între cele trei formaţiuni de opoziţie.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
65

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
116

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...

Medic din Botoșani, despre cum putem preveni o problemă pentru a evita complicațiile grave! (Foto)

astăzi, 07:17
248

Este vorba despre amigdalita cronică cu cazeum.În primul rând, dr. Diana Anca Sauciuc, medic specialist ORL din Botoșani, explică diagnosticul de amigdalită cronică: ”Este o...