PNG se descotoroseste de 12 organizatii comunale

Nemultumiti de rezultatele obtinute la alegerile parlamentare, penegistii botosaneni au desfiintat 12 organizatii comunale care nu si-au facut datoria, obtinand sub zece voturi.

Liderul PNG Botosani, Liviu Ciustea, considera insa ca si modul de abordare de la nivel central a avut un efect negativ asupra imaginii formatiunii si, implicit, a rezultatelor la alegeri, dar asigura ca partidul va merge mai departe si se va incerca reabilitarea lui.

Modul de abordare la nivel central a politicii a fost destul de deficitar. Nu se intelege ca baza consta in organizatiile locale care pot sa mobilizeze electoratul si sa aduca voturi. Noi am semnalat in repetate randuri acest aspect, dar nu am gasit feed back-ul necesar si de la nivel central. Cred ca am asteptat prea mult de la centru si imi reprosez asta. Ne-am bazat prea mult pe mesaj si imagine, campania noastra a fost destul de saraca, a declarat Ciustea.

Pe lista neagra a liderului PNG se afla Pavel Gheorghe si Costinel Caulea, presedintii organizatiei de la Roma si respectiv Sulita.

Ii vom destitui din functia de presedinte al organizatiei si vom cere inlocuirea lor in Consiliul Local cu alti membri. Caulea a fost trup si suflet in a-i face campanie lui Florin Turcanu de la PNL, a incheiat Dorin Ciustea.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Misiune contracronometru, în această dimineață: Bărbat scos din fântână, soția a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 08:23
270

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost salvat de pompieri dintr-o fântână adâncă de aproximativ șapte metri. Misiunea contracronometru a avut loc, în urmă cu...

Comorile Botoșaniului: Bisericuța veche de aproape trei secole în care creștinii își unesc și astăzi destinele! (Foto)

astăzi, 07:57
93

Aici, în urmă cu mai bine de un sfert de secol, în micuța bisericuță de lemn pășea Regele Mihai al României.Bisericuța de lemn din Brăești este de o frumusețe cuceritoa...

Joaca unui copil de 6 ani: Tone de furaje făcute scrum în curtea bunicilor! (Foto)

astăzi, 07:19
507

S-a întâmplat seara trecută, în localitatea Cristești. Îngrijorați că incendiul ar putea să se extindă, oamenii au sunat după ajutor. La fața locului au ajuns,...